Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş görüşmesi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart İş görüşmesi

Merhaba arkadaşlar öncelikle skype ile yapılan iş görüşmelerinde nelere dikkat etmeliyiz. Genelde ne tür sorular sorulur ? Ben ACME marketlerinde gerçekleştireceğim WAT programımı. Aynı yerde yapacak arkadaşlar veya yapan arkadaşlar varsa veya market tarzı yerlerde yapan arkadaşlar kendilerine sorulan soruları paylaşabilir mi ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Skype ile değil de yüz yüze yaptım görüşmemi. Gayet iyi geçti aldım işi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

özgün ACME ile mi görüştün yoksa başka şirketle mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar, ben Six Flags ile skype üzerinden iş görüşmemi gerçekleştirdim. Bilgisayarın başında hazır beklerken önce ses görüntü kontrolü için bir kadın aradı kulaklıkla konuşmanızı tavsiye ederim bağırmak zorunda kalmazsınız. O kadın onayladıktan sonra Six Flags'den Trent diye biri aradı. Kimlik kartını size gösterip, isminizin nasıl telaffuz edildiğini soruyor. Bana sorulan sorular şu şekildeydi;
    * Aileni anlatır mısın?
    * Boş zamanlarında ne yaparsın? Film izlemeyi severim deyince favori filmimi sordu ve onun üzeerinden biraz sohbet ettik.
    * Neden Six Flags?
    * Hangi pozisyonda çalışmak istersin? İng seviyesine göre işler sunuluyor benim advanced olduğu için food&beverage ya da ride operator olarak sordu.
    * En erken hangi tarihte başlayıp, en geç hangi tarihte ayrılabilirsin?

En sonunda da iş teklifinde bulunuyorum, haziranda görüşürüz dedi. Anlamadığınız yerde sorarsanız bence yardımcı olacaklardır. Sakin olun ve gülümsemeyi ihmal etmeyin. Başarılar dilerim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks