Arkadaşlar merhaba
Şubat ayının 25inde X firmaya iki arkadaş kayıt yaptırdık. Çalışmak istediğimiz yerleri belirttik ve Amerika'da ki sponsor firmamız tarafından mülakatı iyi bir not ile geçtik. Not diyorum çünkü İngilizce konuşmamızı oldukça beğenmişler. Biraz da sohbet uzun sürmüştü havadan sudan da konuşmuştuk. Her neyse Nisan ayının 9'u yada 10'unda bize Wisconsin Dells'te Noah's Ark'ta iş teklifi sundular. Biz Sahil kesimlerinde çalışacağımızı kriter olarak iletmiştik Türkiye'de ki firmamıza. Bu işi de reddetmiş olduk. Bir çok eyalette artık çalışılacak iş yeri azaldığından dolayı yaklaşık bir hafta önce Türkiye'de ki firmamız ile görüşüp durumumuz hakkında bilgi aldım. Dedikleri ''Daha zaman var Sponsor firmamız sizin ile ilgilenmekte. Bir iş bulunduğunda size haber vereceğiz.'' Firmamızın bize halen iş bulamaması ile alakalı olarak endişelenmeye başladık. Sizce Türkiye'de ki firmamız ile bu sorunu hallederken nasıl bir yol izlemeliyiz. Forumda ki tecrübeli arkadaşlar ve yöneticilerin bilgileri doğrultusunda bu dönemde firmamız Virginia-Virginia Beach'te sizce iş bulabilirler mi? Cevaplarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bookmarks