Benım henuz ds formum gelmedı 2 hafta ıcınde gelmesını beklıyorum ve artık gıt gıt ınsan panık yasıyor. varmı halen işini secmemiş olan ds formu gelmemiş olan ?
Benım henuz ds formum gelmedı 2 hafta ıcınde gelmesını beklıyorum ve artık gıt gıt ınsan panık yasıyor. varmı halen işini secmemiş olan ds formu gelmemiş olan ?
ds ben de bekliyorum
bence suan bi sıkıntı yok gecen yıl 15 mayısta gelmişti ds belgem bu yılda hala gelmedi ama gelir bu zamanlar mayısın ilk haftasına kadar gelirdiye düşünüyorum
eger isiniz mart 15 den once belli olduysa ve ds 2019 formunuz hala gelmediyse kusura bakmayin ama kotu bir firmayla calisiyorsunuz demektir. Mayis ayi geldiginde 2-3 ay once isini secmis kisilerin belgeleri hala gelmediyse birileri isini duzgun yapmiyor demektir.Mart 15 den sonra isiniz belli olduysa onumuzdeki gunlerde gelecektir muhtemelen.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
15 gun ıcınde gelecek ds belgem ınsallah beklemedeyım.
Aynen ben de beklemelerdeyım
sırkete ekim kasım gibi kaydoldum en önce kayıt olanlardan birisiyim haliyle işimi de erken seçtim ama belgem mayısın ortalarına gelecek duruma bakın siz
arkadaşlar süper olarak bildiğiniz firmalar bile kötü çıkabiliyor emin olun biz onların gözlerinde yürüyen dolarlarız![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks