arkadaşlar herkese selam.
bir wat hayalperesti olarak dışarıda okuyabilir miyiz,mba mi yapalım falan derken işin içinden çıkamadım mali durumlardan ötürü.
en mantıklı olanı turistik geziden ziyade az bir dönüşü de olsa wat kararı almak oldu benim adıma.
izmir'denim ve united towers ile anlaşmak üzereyim.(yine de başka firma tavsiyelerine açığım.)
geç kaldığımın ve iş olanaklarının da sınırlı olduğunun bilincindeyim tabii.
herhalde tek başıma olacağım bu vesileyle wat süresince.(ama benim durumumda olanlarla da iletişime geçebiliriz yani geç kaldığını düşünenlerle falan)
dil konusunda yds'nin bir anlamı yok ama 70'im var,bir de kazanıp gidemediğim erasmus'un ezikliği.(yani bir tercüman vs.kadar olmasam da langur lungur da olsa konuşabilirim diye düşünüyorum gramer vs.hatalarıyla falan)
yaş 25 oldu artık yüksek de seneye tez aşamasına geçecek,yani iş arama veya kpss durumundan ötürü gidemeyeceğim 2016'da.bu vesileyse bu sene dananın kuyruğu kopsun istiyorum.
biliyorum çok gevezelik ettim ama bu işi tek başıma kotarabilir miyim,büyük ihtimalle colorado,wyoming,philly gibi lokasyonlardan bahsetti united towers'daki danışman,ama pek iş seçme şansımın da olmayacağını ekleyerek.
gidersem işverenin iflası,parasızlık,racism,tek başına gitmenin sorunları vs. gibilerinden hangileri karşıma çıkabilir?
deneyimli watçılardan ve izmir için 2015 haziran wat yapmayı düşünen arkadaşlardan görüşlerini alırsam çok sevinirim.
Bookmarks