Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu sene gideceğim sorularım ve yardımınıza ihtiyacım var

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Bu sene gideceğim sorularım ve yardımınıza ihtiyacım var

Merhabalar,
    2 senedir bu programı düşünüyorum. Ve bu sene parayı ayarladım gitmeye karar verdim. Geçen sene bir arkadaşım gitti ve gittiği firmadan memnun kaldığını söyledi. Henüz firma araştırması yapmadım , arkadaşımın önerdiği firma ise Explore Beşiktaşt'a bulunuyor.
    1-) Bu firma hakkında ki görüşleriniz varmıdır ?
    2-) Gideceğim yer konusunda seçimimi neye göre yapmalıyım
    3-) Başka firmalara yönelmelimiyim
    4-) Herhangibir öneri yada tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim. Şayet çok fazla olumsuz yorum görmeye başladım fakat yapacağım.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

*oncelikle wat ile ilgili olumsuz konusmalari yapanlarin buyuk cogunlugu hic wat yapmayanlardir bunu belirteyim. Gidenlerin buyuk cogunlugu iyiki gelmisim der ve tekrardan gitmek ister.

*Soyledigin sirketi hic duymadim acikcasi , zaten burada direk bir sirket isminin verilmesine izin vermeyiz. Manipulasyonlara acik bir konu malesef. Sana onerim , tum firmalari gezmen ve kararini ondan sonra vermendir. Internette bulabildigin tum firmalari gez , ne gibi islere yolluyorlar , kac yildir bu isle ugrasiyorlar , sponsorlari ne , bu sponsorlar yeterince guclu mu , fiayatlari ne gibi sorulara cevap ara. Sonucunda eleyerek gidersen zaten dogru karari vereceksindir. Ayrica imzamdaki sirket secim yonergesi isimli konuyu okumani da tavsiye ederim.

*En iyi arkadasin dahi olsa , arkadas tavsiyesine baliklama atlamayin. Cunku wata katilan nerdeyse her ogrenciye sirketleri temsilcilik teklif eder. Bu kendilerine yonlendirdikleri ogrenci basina para kazanma olayidir. Sana bir sirketi onerir , arkandan sirkete ismini soyleyerek ben yolladim der. Sonucunda sen kaydolursan senin ustunden komisyon alir. Maddi cikar oldugu icin arkadaslarinizin da objektif olamayacagini unutmayin.

Baska sorularin olursa cevaplamaya calisalim.
    Konu ozgursum tarafından (30-10-2014 Saat 04:24 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *oncelikle wat ile ilgili olumsuz konusmalari yapanlarin buyuk cogunlugu hic wat yapmayanlardir bunu belirteyim. Gidenlerin buyuk cogunlugu iyiki gelmisim der ve tekrardan gitmek ister.

*Soyledigin sirketi hic duymadim acikcasi , zaten burada direk bir sirket isminin verilmesine izin vermeyiz. Manipulasyonlara acik bir konu malesef. Sana onerim , tum firmalari gezmen ve kararini ondan sonra vermendir. Internette bulabildigin tum firmalari gez , ne gibi islere yolluyorlar , kac yildir bu isle ugrasiyorlar , sponsorlari ne , bu sponsorlar yeterince guclu mu , fiayatlari ne gibi sorulara cevap ara. Sonucunda eleyerek gidersen zaten dogru karari vereceksindir. Ayrica imzamdaki sirket secim yonergesi isimli konuyu okumani da tavsiye ederim.

*En iyi arkadasin dahi olsa , arkadas tavsiyesine baliklama atlamayin. Cunku wata katilan nerdeyse her ogrenciye sirketleri temsilcilik teklif eder. Bu kendilerine yonlendirdikleri ogrenci basina para kazanma olayidir. Sana bir sirketi onerir , arkandan sirkete ismini soyleyerek ben yolladim der. Sonucunda sen kaydolursan senin ustunden komisyon alir. Maddi cikar oldugu icin arkadaslarinizin da objektif olamayacagini unutmayin.

Baska sorularin olursa cevaplamaya calisalim.
    Cevapların için teşekkür ederim. Şirket adı vermenin kuralını bilmiyorum kusura bakmayın. Bahsettiğiniz konuyu okuyacağım.

Arkadaşımın komisyon aldığı çok açık söyledide kendisi , fakat bir güven durumu var ama siz genede gidip araştırın diyorsunuz . Peki şirketlere sormam gereken sorular sizce neler yazıp gitmeyi düşünüyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

onceki mesajda soyledigim gibi , isin icine para girdiginde guven olmaz. Kararini kendin ver. Yukaridaki mesaj a da yazdim. Sirketlerin sponsorlarini , is seceneklerini , onceki senelerde hangi islere yolladigini ve bu islerin detaylarini , bu sene kesin gelecek islerin neler oldugunu , fiyatinisor. Sonra aldigin cevapalari internetten arastir bakalim dogru mu soyluyorlar diye. Sponsorlarini arastir iyi mi diye. En son sana hangi kalitede program sunuyorlar ve fiyati nedir bunlari karsilastir. Kafana takilan yerlerde yine bizlere danisabilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Öncelikle merhaba. Gecen sene wat yaptım. ( harikaydı ) Bu sene tekrar yapmak istiyorum joboffer ı alıcam ama tekrar bir şirkete ihtiyacım var mı ? self gitme olanagımı kullanabilirmiyim?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı OnderG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhaba. Gecen sene wat yaptım. ( harikaydı ) Bu sene tekrar yapmak istiyorum joboffer ı alıcam ama tekrar bir şirkete ihtiyacım var mı ? self gitme olanagımı kullanabilirmiyim?
    Evet bir şirkete kayıt olup self programa katılman gerekiyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)