ozgursum Nickli Üyeden Alıntı
*oncelikle wat ile ilgili olumsuz konusmalari yapanlarin buyuk cogunlugu hic wat yapmayanlardir bunu belirteyim. Gidenlerin buyuk cogunlugu iyiki gelmisim der ve tekrardan gitmek ister.
*Soyledigin sirketi hic duymadim acikcasi , zaten burada direk bir sirket isminin verilmesine izin vermeyiz. Manipulasyonlara acik bir konu malesef. Sana onerim , tum firmalari gezmen ve kararini ondan sonra vermendir. Internette bulabildigin tum firmalari gez , ne gibi islere yolluyorlar , kac yildir bu isle ugrasiyorlar , sponsorlari ne , bu sponsorlar yeterince guclu mu , fiayatlari ne gibi sorulara cevap ara. Sonucunda eleyerek gidersen zaten dogru karari vereceksindir. Ayrica imzamdaki sirket secim yonergesi isimli konuyu okumani da tavsiye ederim.
*En iyi arkadasin dahi olsa , arkadas tavsiyesine baliklama atlamayin. Cunku wata katilan nerdeyse her ogrenciye sirketleri temsilcilik teklif eder. Bu kendilerine yonlendirdikleri ogrenci basina para kazanma olayidir. Sana bir sirketi onerir , arkandan sirkete ismini soyleyerek ben yolladim der. Sonucunda sen kaydolursan senin ustunden komisyon alir. Maddi cikar oldugu icin arkadaslarinizin da objektif olamayacagini unutmayin.
Baska sorularin olursa cevaplamaya calisalim.
Bookmarks