Merhaba arkadaşlar. Ben Northern Michiganda mutfakta çalışıyorum. Kalmaya yemeye içmeye para vermiyorum ve güzel miktarda para kazanıyorum ama travel için ne kadar para ayıracağıma bir türlü karar veremedim. O yüzden bende travel i en ucuz nasıl hallederim diye düşündüm ve bu yol aklıma geldi. Tren fiyatlarına baktım oldukça ucuz ve bazı hatlarda yeme içme bile dahil. Ayrıca türkiyedeykende trenle yolculuk yapmıştım ve her türlü uçaktan da iyi otobüsden de bence . Sadece biraz yavaş ama benimde hiç acelem yok zaten bir ay sürem var Diğer bir konu da kalacağım yerlerde couchsurfingden insanlar bulup onlarda kalmayı düşünüyorum. Forum da böyle bir başlık vardı okudum orayı da ama ben bu başlıkta hepsini bir olarak yazayım istedim. Sonuç olarak kafamdaki en esnek en ucuz ve eğlenceli plan bu açıkcası. Tren olan şehirlere eyaletlere trenle gidip olmayanlara otobüse otostopa vurup , bulduğum yerlerde couchsurfingle kalıp daha sonra metropollerde ve iyice doğuda birkaç günlük turlara katılıp çekip gideyim diyorum. Sormak danışmak istediğimse daha önce travel yapmış insanlardan bunu deneyen oldu mu ? Düşündüğüm gibi ucuz ve eğlenceli mi yoksa sefillik mi ? Yani sefillik kişiden kişiye göre değişir ama ben sefil gezmeyi daha çok seviyorum galiba çok esnek olsun planım istiyorum . Düşündüğüm gibi esnek olur heralde onu sormama gerk yok.