Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dolar Alacağım ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Dolar Alacağım ?

Arkadaşlar param hazır yalnız dolar almadım hala biraz daha beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım? alacağım şeyler olacak o yüzden çok yüklü bir miktar götüreceğim. Bunu nasıl muhafaza edeceğim?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı tolgahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar param hazır yalnız dolar almadım hala biraz daha beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım? alacağım şeyler olacak o yüzden çok yüklü bir miktar götüreceğim. Bunu nasıl muhafaza edeceğim?
    ne kadar yüklü bir miktar ?
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

4,000 TL civarı düşünüyorum duruma göre daha fazla olabilir ama bu para travel kısmında işe yarayacak.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı tolgahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4,000 TL civarı düşünüyorum duruma göre daha fazla olabilir ama bu para travel kısmında işe yarayacak.
    bi sorun olmaz hepsini dolara çevir ve parçalara ayır bi kısmını cüzdanına bı kısmını yanına alacağın çantaya bir kısmınıda cebine felan koy zaten oraya gittiğinde pay checklerin için hesap açtıracaksın bütün paranı o hesaba yatırırsın ama yok ben yanımda taşımayım diyorsan o kadar para yanına 500 dolar felan al gerisini banka kartına yükle alışverişlerde felan rahatca kullanırsin istediğin zamanda bankamatikten küçük bir komisyonla rahatlıkla çekersin paranı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi sorun olmaz hepsini dolara çevir ve parçalara ayır bi kısmını cüzdanına bı kısmını yanına alacağın çantaya bir kısmınıda cebine felan koy zaten oraya gittiğinde pay checklerin için hesap açtıracaksın bütün paranı o hesaba yatırırsın ama yok ben yanımda taşımayım diyorsan o kadar para yanına 500 dolar felan al gerisini banka kartına yükle alışverişlerde felan rahatca kullanırsin istediğin zamanda bankamatikten küçük bir komisyonla rahatlıkla çekersin paranı
    bende yanıma 500 dolar alıp geri kalanı banka hesabına yatırmayı dusunuyorum.bunun için en uygun banka hangisi sizce?mesela ziraat banka kartının orada çalışmadıgını soyleyenler var.eğer 1000 dolar yatırıp orada çekemessen durum çok vahim olur.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Wink

Alıntı eagle19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yanıma 500 dolar alıp geri kalanı banka hesabına yatırmayı dusunuyorum.bunun için en uygun banka hangisi sizce?mesela ziraat banka kartının orada çalışmadıgını soyleyenler var.eğer 1000 dolar yatırıp orada çekemessen durum çok vahim olur.
    işbankası ve akbank müşteri hizmetlerini aradım. İş bankası işlem başına 2$+ %1 komisyon aıyormuş. Akbank ise neo exi26 kartla yurtdışında ücretlendirme alınmadıgını söyledi. ben kalan paramı akbank hesabıma yüklemeyi düşünüyorum. Tabi parayı çekerken bankanın kendisine ait olan kuru üzerinden ücretlendirme gerçekleşiyor onlarada detaylıca bakmak gerekiyor.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

cok sorun olmaz , al cebine koy , parayi 3-4 parcaya ayir farkli farkli yerlere koy. birini dusurursen diger 3 u senin garantin olur. Ama korkma dusurmezsin. Ben 45 gun gezdim cebimde nakit parayla.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)