Arkadaşlar param hazır yalnız dolar almadım hala biraz daha beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım? alacağım şeyler olacak o yüzden çok yüklü bir miktar götüreceğim. Bunu nasıl muhafaza edeceğim?
Arkadaşlar param hazır yalnız dolar almadım hala biraz daha beklemelimiyim yoksa hemen almalımıyım? alacağım şeyler olacak o yüzden çok yüklü bir miktar götüreceğim. Bunu nasıl muhafaza edeceğim?
4,000 TL civarı düşünüyorum duruma göre daha fazla olabilir ama bu para travel kısmında işe yarayacak.
bi sorun olmaz hepsini dolara çevir ve parçalara ayır bi kısmını cüzdanına bı kısmını yanına alacağın çantaya bir kısmınıda cebine felan koy zaten oraya gittiğinde pay checklerin için hesap açtıracaksın bütün paranı o hesaba yatırırsın ama yok ben yanımda taşımayım diyorsan o kadar para yanına 500 dolar felan al gerisini banka kartına yükle alışverişlerde felan rahatca kullanırsin istediğin zamanda bankamatikten küçük bir komisyonla rahatlıkla çekersin paranı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
işbankası ve akbank müşteri hizmetlerini aradım. İş bankası işlem başına 2$+ %1 komisyon aıyormuş. Akbank ise neo exi26 kartla yurtdışında ücretlendirme alınmadıgını söyledi. ben kalan paramı akbank hesabıma yüklemeyi düşünüyorum. Tabi parayı çekerken bankanın kendisine ait olan kuru üzerinden ücretlendirme gerçekleşiyor onlarada detaylıca bakmak gerekiyor.
cok sorun olmaz , al cebine koy , parayi 3-4 parcaya ayir farkli farkli yerlere koy. birini dusurursen diger 3 u senin garantin olur. Ama korkma dusurmezsin. Ben 45 gun gezdim cebimde nakit parayla.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks