Beyler geçen sene bu programa katılmama rağmen hiç internetten alışveriş yapmamıştım. Amazondan alışveriş yapan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Garantileri Türkiye'de geçerli mi güvenli,problem yaşayan oldu mu vs? Teşekkürler şimdiden.
Beyler geçen sene bu programa katılmama rağmen hiç internetten alışveriş yapmamıştım. Amazondan alışveriş yapan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Garantileri Türkiye'de geçerli mi güvenli,problem yaşayan oldu mu vs? Teşekkürler şimdiden.
dostum ben amerikadayken amazondan 700 dolarlık alısveriş yapmışımdır toplamda. bunların içinde 10 dolarlık zippo dan tut 150 dolarlık eşyalara kadar.. güvenilir hiçbi sıkıntı yok. evine kadar teslim ediliyo 10 numara 5 yıldız![]()
amazon gayet güzel bir site.abd'ye giden herkezin mutlak alışveriş yapması lazım.tr'de çok sıkıntı çekiyorum buraya kargo yollamıyorlar diye.yollarlarsada bi o kadar ürün fiyatı kargo parası veriyoruz.gittiğim zaman dibine vururum herhalde
ben de ipod almıştım ve garantisi aynen geçerliymiş istanbulda tamire götürdüm hiçbir ücret almadılar
çoğu ürünün garantisi yok olanlarda yazar uluslararası garantisi var diye açıklamalara bakarsan görebilirsin![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks