Arkadaslar bu sabah nyc ye geldim pasaport kontrolùnden sonra giris yaptik 75 dolar taksiye bayilmayayaydik iyiydi jfk dan manhattan daki hostele bu fiyat ile gittik araba ilerledikçe heyecan kapliyor insani neyse efendim giderken bircok yerin tùrkiyemin sehirlerinden kötù oldugu yargisina vardim tabi times square yi görùnceye kadar arkadaslar gerçekten aklinizi basinizdan alabilir dikkatli olun ! Neyse efendim vardik hostele chek in imizi yaptirdik hemen 1 harita kapip times a gitmeye çalistik baktik olacak gibi degil taksiyle gittik orada takildik abd nin bizlere ufak bir sùprizi bile vardi bizki sortlar la kisakollular ile gitmistik nyc ye tam times sugar da iken yagmur basladi biz sirilsiklam bir gökdelenin altinda bekliyoruz neyse efenim kurtulduk hostelimize geldik gercektem gùzel bir ortam var eger nasil anlasicaz diye dúsùnen varsa bunu aklindan cikarsin cùnkù anlasiliyor bir sekilde . Bu arad t-mobile den hat aldik aylik 60 dolar sinirsiz internet mesaj ve ev telefonu nu arama özelligi var.