Merhaba arkadaşlar,22 mayısta vize görüşmem var.Okulum uzadı 5.sınıfım ve bu vize alabilirsem -2011'den sonra- 2. gidişim olacak.Benim transkriptimde dönem dönem ortalama yazmıyor.Sadece genel not ortalaması (2,45) yazıyor, bu sorun olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar,22 mayısta vize görüşmem var.Okulum uzadı 5.sınıfım ve bu vize alabilirsem -2011'den sonra- 2. gidişim olacak.Benim transkriptimde dönem dönem ortalama yazmıyor.Sadece genel not ortalaması (2,45) yazıyor, bu sorun olabilir mi?
Son sınıf olman veya okulunun uzamış olması hiçbir şekilde sorun oluşturmaz. Dikkat ettikleri iki nokta, ortalama ve İngilizce. Ortalama olarak da zaten genel ortalamayı merak ediyorlar. Ortalaman iyi, İngilizcen de iyiyse sorunsuz alırsın vizeni diye umuyorum![]()
PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca
5. sınıfım nisanda girdim aldım vizemi ...
Arkadaslar vizemi bugun 14.15'te aldim.Kardesimle vize gorusmesine girdim.Benim ortalamam 2.45,kardesimin ortalamasi 2.90'di ve benim 2. gidisim olacak ayrica 5. Sinifim.
Genel itibariyle sorulan sorular;
-Nerede okuyorsun?
-İlk gittiginde nerede calistin?
-Ne is yaptin?
-Ne kadar kaldin?
-Simdi ne is yapacaksin?
-Nerede calisacaksin?
-Hangi takimi tutuyorsunuz?
Bu sorudan sonra Galatasaray cevabini verince sizi tebrik ederim sampiyon oldunuz ve konsoloslugumuzda ki bayraginizi gormussunuzdur dedi bayan.Evet 2 senedir sampiyon oluyoruz,bayrak ise mukemmel cevabi verdim.Kardesime de benzeri sorular soruldu ve aldik vizeyi.
Yardimci olmasi acisindan yazdim,eger kardes olarak gidecekler olursa.Strese gerek yok,hic zorlamiyorlar.
Ben de son sinifim. 4 haziranda giriyorum vizeye...Ayrica ikinci kez nerede calisacaksin self mi ayarladin isini onu merak ettim.
Vizen hayirli olsun simdiden eglenceli sorunsuz wat lar....
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks