Merhaba arkadaşlar 30 nisanda gittik bizde hayırlısıyla amerika dikmiş uzay üssü gibi kendi malikanesini ama çok kalabalık bir gündü randevu saatim 10:30 du ama 9 da ordaydım zaten duramadım evde .) yavaş yavaş sesliyor dışarda türk görevli arkadaşımız sonra içeri almaya başlıyorlar ilk başta sıraya giriyorsun teker teker işte evrak kontrolü gibi bişiy oluyor neyse bu kısımları geçiyorum çok okumuşsunuzdur ayrıca vize salonunda çok durma imkanım oldu yogunluk oldugundan dolayı ortalama 70 kişi bekledim diyeyim bu sayede baya bi analiz ettim zaten dibinde oturup baya bi yokladım hangi soruları soruyorlar tarzında bütün hepsini ayrıca 10 numara vardı amerikan ve net güzel konuşan bi kadındı 12 numara vardı zayıf 13 numara vardı ne siz sorun ne ben söyleyeyim kadın çok red verdi zaten o kadın arka tarafa gidip gelmeyince herkez seviniyordu gelme git öl arkada felan diye ama sıra numarasına göre yanmıyor arkadaşlar yani ne kadar dua etsenizde sizin kiminle vize görüşmesi yapıcağınız 10-20 dakka önceden belli çünkü evraklarınız ilk başta o kadına gitmiş oluyor çoktan yani sırayla yanmıyor numaralar demek istediğim neyse 10 numaradaki kadın çok soru soruyor ama vermek için uğraşıyor yani bi kıza anlamadığı soruyu 4 farklı yolla sordu ama genede redi verdi çünkü hiç yoktu ing job offer yanında mı dedi ewet dedi görebilir miyim dedi kız gene ewet dedi sonra ne yedin dedi felan hiç bişiye cvp vermeyince veremem dedi ondan önce bi kız daha vardı ganosundan dolayı vermedi düşüktü yani 45 dakka odada kaldığım sürede en az 20 tane red gördüm yani ama çok kalabalıktı ayakta insanlar bekliyordu koltuklar dolmuştu

Daha sonra 10 numaradaki kadın yandı ve gittim istediğim kadındı ing me çok güveniyordum sabaha kadar konuabilirdim sorun değildi benim için tek istediğim isim soruşturmasına kalmamaktı ismim Abdurrahman Barış olduğu için korktum biras açıkcası (ortalama 4 aydır korkuyorum yani )ve son sınıf öğrencisi olduğum için biras endişeliydim..

ismimi okurken Abbb-ddur-man felan derken atladım ben i dont use my first name u can use my middle name dedim olayı çözdüm bi nebze teşekkür etti kadın ve çok uzun ismin gerçekten dedi bende barışı kullanalım dedim hangi okula gittiğimi bölümümü amacını sordu daha sonra okulun lokasyonunu sordu lifeguard olcakmışsın seviyormusun dedi yüzmeyi taby bende hmen yapıştırdım 6 yıldır yüzüyorum dedim perfect cont. felan söyledim for a long time since 2008 for 6 years felan dedim kadın ingceme inandı o an sonra devam etti konusma nerde öğrendin dedi liseye gittiğimde öğrendim havuz vardı lisede dedim sonra hocan mı vardı dedi hyr kendim öğrendim dedim sonra transikripti açmaya başladı hangi okul dedi yeri nerde dedi ailendemi orda dedi hyr dedim ama beraber yaşıyoruz dedim bazılarının baba mesleğinin üstüne çok gidiyorlar ama bana gelmedi öyle bir soru sonra transikripti açınca şok oldu ilk seneler 0.80 ler felan sonra dedim sakin ol oda dedi öyle görünce şok oldum dedi daha sonra en arka sayfadaki 2.90 ı görünce rahatladı ve dedim son senem oda bu konuda hatta bana congratulation baris dedi sonra your visa approved dedi bende çok sağolun dedim ve ayrıldım taby bi 5 dakka kendine gelemiyor insan ...

Kriteleride bence

İngilizce konuşmak sorulanlara cvp vermek fluenlty istemiyorlar zaten
Ganon yüksek olucak
Net cevap vericeksin
Son sınıfa hiç takan görmedim 3 bayandanda ..