haci baba simdi gidiyorsun ABD ye

ilk iniyorsun herkes farkli konusuyor arada biseyler anlamak icin kulak misafiri oluyorsun , biseyler anlayinca anliyorum lan demeye basliyorsun

sonra karsilikli ilk konusmalarda yarisini anlamadiginda ya da onlar seni anlamadiginda sorun yapiyorsun ve ben bunlari anlamiyorum haci diyorsun

15 gun sonra ya az cok anliyorum ama nasil gececek yaz diyorsun sonra bir bakmissin yabanci arkadaslarinla takilmaya baslamissin hcbir sorun yasamadan

Ilk gittiginiz genelde herkes az ama cok sorun yasar acaba dogru mu yaptim gelmekle der , ama cok sallama emin ol yaz sonunda cok memnun ayrilacaksin ABD den. Herseyi akisina birak ve girisken ol. Sakin beni anlamiyorlar ya da ben anlamiyorum diye kendi kabuguna cekilme , anlamiyorsa 3 kez soyle , anlamiyorsan da 3 kez sor , sorun degil bu. Size yazin gelisimini soyleyeyim. Ilk 1 ay acaba iyi yaptim gelerek diceksiniz , ikinci ay , fena degil ya buralar da yer gormus olduk en azindan diceksiniz , ucuncu ay keyfim yerinde , burada yasarim ben , acaba master mi yapsam burada , master lar ne kadar ki ? demeye baslarsin , travel da ben donmek istemiyorum dersin

bol sans , kolay gelsin.
Bookmarks