Arkadaslar ben bu donem mezun olucağım danismanim kayittan hemen sonra(gectigimiz donem başinda) transcripti istedi , bende yolladim fakat gecen donemin notlari yok bu transcriptin icinde vizeye gittigimde bu bana sikinti yaratabilirmi ?
Arkadaslar ben bu donem mezun olucağım danismanim kayittan hemen sonra(gectigimiz donem başinda) transcripti istedi , bende yolladim fakat gecen donemin notlari yok bu transcriptin icinde vizeye gittigimde bu bana sikinti yaratabilirmi ?
Sikinti olmaz. Zaten vizeye ayri olarak kapali zarfta transkript goturceksin...
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
İşte benden zaten o transcripti yolladım hatta 50 tl idive üstünden bir dönem geçti yeni dersler yeni ortalama v.s v.s
sen nereye yolladın ? muhtemelen danışmanın bakmak istemiş , yoksa transkript i güz döenmi sonrsı alman gerekir. Vizeye girerken yeni bir transkript almak zorundasın kapalı zarfta ve mühürlü
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Danışmanın taklasına geldik herhalde ilk önce internet üzerinden yolladım transcripti daha sonrada mühürlüsünü istedi neyse artık bir şemsiye daha açacağız içerde
Teşekkürler bilgilendirme için.
aynı ünideyiz.okul parayı bu belgelerden kazanıyor heralde.ben bir kapalı birde acık aldım . 2 kagıt parcasına 60 tl verdim . sen tekrar alcakmışsın k.g şimdiden![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks