Vize randevum 22 haziran da okuldan not dökümü istediğimde 2 vizemin ve 2 quizimin sonucunu yazan bi kağıdı zarfa koyup ağzını mühürlediler,zaten şu anda sistemde tek ders görüyo olarak gözüküyorum,vize görüşmesinde bi sorun çıkartır mı??
Vize randevum 22 haziran da okuldan not dökümü istediğimde 2 vizemin ve 2 quizimin sonucunu yazan bi kağıdı zarfa koyup ağzını mühürlediler,zaten şu anda sistemde tek ders görüyo olarak gözüküyorum,vize görüşmesinde bi sorun çıkartır mı??
tşk ederim euromad yeterli oldu...çok kasıyolar mı vizede hazırlık öğrencilerini??
Amerika'ya neden gidiyorsun diye illaki sorucak sende hazırlık öğrencisi olduğun için her 2 cümlede bi asıl amacının inglizceni geliştirmek olduğunu sölemelisin ben o kadar çok inglizceden bahsettimki kadın en sonunda neden bu kadar çok geliştirmek istiyosun inglizceni dedi![]()
Öyle dediğimde M:Memur B:Ben
M: Why do you want to improve your english?
B: First of all I think its an international language and its important for every people.Next, I'll be a bank manager in the future so most of bank look for employer who knows english and I must improve it for my life bla bla bla (tam hatırlamıyorum burasını baya bi salla yani bankayla felanda alakam yok halbüki)
Bundan sonra not ortalamamı sordu 3.38 dedim şaşırdı birazhave a nice summer dedi ve bitti
![]()
Konu euromad tarafından (24-05-2010 Saat 05:38 PM ) değiştirilmiştir.
Hazırlık öğrencileri için transkript gerekmiyor.
Kastırma konusuna gelince hazırlık ve son son sınıf öğrencilerine karşı daha özen gösteriyorlar,
Türkiyede kaybedecek bir şeylerin varsa vize alamaman için hiçbir sebep yok![]()
transkript isteniyor ama benimkine bakmadı bile notumuda sormadı.yine hazırlık okuyan bi arkadasım not ortalamsı 2.00 baya altında olmasına ragmen vize aldı.alırsın rahat ol.
bu arada ne zaman gidosun ohio ya
Geçen sene vize görüşmesine beraber girdiğim hazırlık öğrencisi arkadaşım ne not dökümü aldı ne birşey.
Hazırlık öğrencisi oldugu için sormadılar bile, ama aksi bir vize memuruna denk gelme olasılığını göz önüne alırsan quiz notlarının olması tabiki artı bir durum.
yanina alabiliyorsan transkriptini al alamiyorsan da sorun cikmaz heralde,ama imkanin varsa riske atmaya gerek yok
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Konuyu açıklayıp anlatmıştım. Tıklayınız...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks