Merhaba arkadaşlar

2 yıllık bir turizm bölümünde okumaktayım, ingilizce hazırlığı sınavla geçtim ve muaf oldum 1 sene önde başladım. Ancak geçen yıl bir arkadasımla dolandırıldıgımız için Wat yapamadık. Bu okula da sadece Amerika için gidiyorum o yuzden 2. dönem finallerin hiçbirine gitme gereği duymadım hem çalısıyordum o yuzden not ortalamam bi hayli düşük. GNO(1.07)
Bu yıl ilk dönem ise 1.83 geldi. Photoshopla geçen seneyi tmamaen yok edip not ortalamasını 2.06 yaptım ama tabi ki imza gerekli. okulda yetkili kişi transkripti imzalarken kontrol ediyor mu sisteme bakma gereği duyuyor mu? Yaptıgım transkript son derece orjinal duruyor başıma bi iş acılır mı sizce?
Alternatif secenek olarak da gerçeği söylemeyi düşünüyorum ama yine de transkriptte gecen senenin gözükmemesi gerekiyor ikinci dönem not ortalaması 0.00 1.83'le girip gecen yıl dolandırıldıgımı ve bu yuzden parayı toplamak için bu dönem hem çalısıp hem okudugumu bu yuzden 1.83 geldiğini söylemeyi düşünüyorum. tecrübeli arkadaaslardan yardım etmelerini rica ediyorum.