Ben Dough Roller Restauran'ta çalışacam var mı bu eyalete giden?
Ben Dough Roller Restauran'ta çalışacam var mı bu eyalete giden?
Maryland mi New Jersey mi ?
Maryland ortak
ben de bu yaz ocean citydeyim.konaklamayı ayarladın mı?
Arkadaşlar bugün itibariyle iş sözleşmemi imzalamış bulunuyorum. Buraya kadar her şey sorunsuz gelişti. Umarım vizemi de alır Ocean City'de güzel bir yaz geçiririm.(Geçiririz)![]()
konaklama icin cabana motele bakabilirsiniz 2-3 kisi icin edeal biyer sezonluk anlasirsaniz baya indirim yapiyolar biz 2010 yazinda aylik 250$ veriyoduk kisi basi 3 kisi konakladik 21st diye hatirliyorum 19st de olabilir
ben de dead freddies'te çalışacağım. iş başlama tarihim 10 haziran.benimkine yakın tarihte olan varmı?
Ben de OC'deyim bu yaz. 10 haziran iş başı 7 haziran uçuş tarihim. Mc Donald's da olacağım.
Bende OC,MD gidiyorum...uçak bileti alan var mı ?
umarım güzel olacak herşey. Tshirt seller olarak çalışacağım,rahat olduğunu söylediler gidince göreceğim artıkkonaklama için ne tavsiye edersiniz. yalnız gideceğim, ev ortamı güvenli olur mu?
Arkadaşlar ben uçak biletimi de halletim 31 mayısta thy ile uçuyorum JFK'a ordan shuttle ile Ocean City'e geçecem. Heyecan dorukta az kaldı çünkü.
bizde 12 haziran sabah 6 da amsterdam aktarmalı jfk ye gidicez ordan shutle ile ocean citye geçeriz bakalım artık görücez neler olucak inşallah hepimiz için iyi şeyler olur![]()
KONAKLAMA
Arkadaşlar merhaba,
ben ve en az ikinci yılı olan iki arkadaş 6 kişilik evimize 3 kişi arıyoruz. fiyatı da uygun. ilgilenenler bana msj atsın
arkadaşlar merhaba ocean city debig pecker's bar&grill için başvuru yaptım.food runner,bus boy olarak ne düşünüyorsunuz fikri olan duymuş arkadaşların düşüncelerini bekliyorum çok teşekkürler.
Tshirt seller olarak çalışıyorsan çok iyi galiba, arkadaşım bahsetmişti rahatlar özeniyorum vs. diye.
Watta en önemli problem konaklama tabii, çok değişik yollara başvuranlar vardı. En çok gördüğüm bizim gibi student centerlara gidip onlara danışmak, zaten bireysel olarak ev bulamassan mecbur kalıyorsun. Ayrıca tavsiyem downtownda ev bulabilirsen orada otur, Ocean City'nin kalbi orada atıyor. 1 ile 30 arası idealdir.
Biz 9.caddede oturuyorduk, o sıcakta işten geldikten sonra havlunu alıp okyanusa gitmek müthiş keyifti benim için. Ayrıca canın sıkılınca boardwalkta yürüyüş yapıyorsun, mekanlara oturuyorsun.
Güvenlik konusuna gelecek olursak, bizim eve giren çıkanın haddi hesabı yoktu, yoldan geçen çok kişiyle arkadaş olduk, yaz boyu sadece bir kere odamızdan arkadaşımın cüzdanı ve telefonu kayboldu ortalıktan. Çalındı mı çalınmadı mı anlamadık çünkü çok uyduruk bir telefondu ve ABD'de kimse o telefonu tenezzül edip çöpe bile atmaz ki yanında benim telefon vardı onu almamışlar arkadaşınkini almışlar vs.
Bir de bir arkadaşın yaz sonunda evden çoğu kişi gittikten sonra playstation3ü çalınmıştı.
Eşyalarına sahip çıkarsan bir şey olmaz, tabi oturacağın eve bağlı. Bizimkisi biraz savruk bir evdi.
Arkadaşlar 7 gün sonra new yorktayım ordan ocean city'e geçecem 15. sokakta kalıyorum. Heyecan dorukta![]()
konaklaması kesinleşmemiş arkadaslar var mı?
konaklamayı nasıl ayarladınız, bir de ücretler ne durumda ?
hadi ya, demekki tüm yaz aynı yerde çalışacağızben de geçen sene giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle orayı seçtim. 7 haziranda uçağım.
4 gün sonra gidiyorum hala konaklamam belli değil.7 haziran gecesi JFK'de olacağım. Sanki oraya inince herşey kendiliğinden gelişecekmiş gibi rahatım. Anlamadım Vallahi. Gitmeden önce mi yapmak gerekiyor yoksa gidince orada bir yolunu mu buluyoruz. İlk gün elimizde bavul sürünmeyelim? Bu arada 3201 Ocean City'deyim.
arkadaşlar 19 unda saat 15 te jfk da olacağım o saatte ordan ocean city md ye nasıl gidebilirim?otobüsler sabah galiba ?geceyi ny de geçirmek zorunda mıyım?yardımcı olursanız sevinirim
Konu apo tarafından (06-06-2013 Saat 11:21 PM ) değiştirilmiştir.
13 haziranda ordayım , fakat henüz evi ayarlıyabilmiş değilim :/
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks