ewt arkadaslar sonunda işim belli oldu dough roller pizza maker olarak calısacagım warmı benden baska calısan dough rollerda?
ewt arkadaslar sonunda işim belli oldu dough roller pizza maker olarak calısacagım warmı benden baska calısan dough rollerda?
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
iş başı ne zaman hocam fish tales bar a beklerim![]()
mrb ben alper;
msni ni ekledım fakat onlıne göremedım senı.
ben ocean city de dough rollera gidiyorum. senın gıbı pızza maker olarak, şirket bana 2 erkek 1 bayan demıstı. sanırım diger erkek sen oluyosun15 hazıran dan sonra gitcem. senin durum nasıl?
Konu sanaldostluk tarafından (28-03-2008 Saat 06:05 PM ) değiştirilmiştir.
merhaba arkadaşlar..
sanırım ben de dough roller'dayım.ben o 2erkek 1bayanı,5erkek 2bayan diye biliyorum..görüşmek üzere..
Ben de Dough Roller'dayım ne çok Türk varmışBir şey sorucam size kalacak yer ayarlandı mı ? Bana konaklama sağlamıyorlar kendim bulacakmışım.Buluruz herhalde kalacak bi yer
Bir de sanırım(googlemap'den gördüğüm kadarıyla) Ocean City'de Dough Roller'dan 3 tane var şube gibi yani.
Konu AlDiLuMo tarafından (31-03-2008 Saat 02:46 PM ) değiştirilmiştir.
Evet beyler ben de tam onun için başlık açacaktım.. Ben de Dough Roller restaurantta çalışacağım. 16 Şubattaki Educaturk fuarında anlaşmayı yapmıştım 3 arkadaşımla beraber.. Dün gideceğim şirketin wat koordinatörüne mail gönderdim yangın için.. Benim gideceğim şube değilmiş ama benim şirket 8 arkadaşı gönderiyormuş oraya..Şu anda ne olacağı belli değilmiş.. Umarım oraya gidecek olanlar için hayorlısı olur..
Yalnız okuduğum haberler göre Broadwalk'ta yanan Dough Roller şubesi yaza kadar yetişemeyecekmiş. Yetkililer bu yönde açıklamalar yapmış. Umarım diğer şubelerde çalışanlar bu olay yüzünden kötü etkilenmez..
Hayırlısı artık.. Bekleyip göreceğiz..
Konaklamasını ayarlayan var mı ?
ben daha ayarlamadım ama ayarlamaya calısıyorum bakalım olcak mı...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
Merhaba arkadaşlar.Ben cihan.Aynı yerde çalışıyoruz.Bilmem şuberler farklı mı ama ben 41st çalışıyorum.7haziranda yola çıkıp,9haziranda ocean city'deyim.
Konaklamayı ayarladım.Bilmiyorum siz naptınız.Wayne's apartment diye 21st bir apart.Haftalık 75-100 arası..
Oralarda görüşmek ümidiyle..
Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality .
Wake up and Live!”
Minimalist ben ve 3 arkadaşım daha aynen 41. caddedeki Dough Roller'da çalışacağız. Biz ayın 14'ünde yola çıkıyoruz. İş başlangıç tarihi 17 haziran.
Ben de aynı şekilde Wayne Hartman ile sürekli irtibat halindeyim. Bir yer ayarladık sayılır. Carrie Linch (edurehberle çalıştığına göre biliyorsundur) Ocean City'e vardığımızda bizi karşılayacak ve Wayne'in yanına gidcez. Ordan da bir yer ayarlayacağız artık. Yeterli sayıda apartmanı varmış zaten. Bir sorun olacağını düşünmğyorum..
Orda görüşürüz artık..![]()
ben de 7 sinde çıkıcam yola umarım orda görüşürüz.
tabi ki maverick..aynı yerde kalacağımıza göre bol bol görüşürüz..
gidince orası hakkında sana yazarım
Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality .
Wake up and Live!”
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks