Merhaba arkadaşlar. Bu yaz South Carolina Hilton Head Island'da olacağım büyük bir ihtimalle. Bu bankaların verdiği mil kartları oluyor(maximiles, adios vs. gibi) Bunlar hakkında bir bilgisi olan, ne olduğunu anlatabilecek olan varmı acaba?
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz South Carolina Hilton Head Island'da olacağım büyük bir ihtimalle. Bu bankaların verdiği mil kartları oluyor(maximiles, adios vs. gibi) Bunlar hakkında bir bilgisi olan, ne olduğunu anlatabilecek olan varmı acaba?
Ben maximiles kullanıyorum ve şuana kadar birkaç kere uçak bileti aldım millerle. Gayet güzel bir sistem olduğunu söyleyebilirim, iyi mil birikiyor, ancak yurtdışı için uçak bileti hiç almadım bu millerle o konuda bir şey diyemem yani
Ne olduğunu sormuşsun bu kartların. Normal kredi kartından bir farkı yok. Normal kartlarda da puan birikiyor ya, bu kartlarda hem puan hem mil birikiyor. Milleri kazanma oranı alışveriş yaptığın işyerine göre değişiyor. Alışveriş yaptığın miktarın %0,5 %1 %2 kadar oranlarında mil eklenebiliyor.
Yaptığımız uçuştan mil kazanmak gibi bir durum varmı peki?
Arkadaşlar ben Wings kullanıyorum. 1 tl harcam bir mil puan newyork 65000 puan civarında tutuyor bence iyi bi bakın derim
Bu mil puan ile mil aynı şey değil heralde. Yani kazandığın 1 mil puan uzaklık ölçüsü olan mil anlamına gelmiyor. Kısacası 1 mil puan = 1 mil diye bi eşitlik yok yani?
Her uçuş şirketi için geçerli değil.
---wat where amazing happens---
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks