Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CIEE ve Is Degistirme

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart CIEE ve Is Degistirme

Herkese iyi gunler.
    Suan Virginia-Williamsburgdayim.IHOPta cook olarak calisiyorum ama memnun deigilim isimi tamamen degistirmek istiyorum yani full time baska bir is ariyorum.Ayni yerde calistigim baska bir arkadasim is degistirmek icin NYye gidecek ama CIEEyi aradiginda gidemezsin dediler.Is degistirmek icin prosedur nedir? Bilgilendirirsiniz sevinirim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger ciee gidemezsin dediyse is bitmistir gidemez.. ama gizlice ny a gidebilir. su anki isinde calisiyormus gibi bilir sponsor ancak bunun icin isverenin sponsora isten ayrildigini bildirmemesi lazim.. ya da bazen sponsorlar da arayip ogrencilerin durumunu soruyorlar ararlarsa arkadasinin ayrildigini soylerse sponsor programini iptal eder bu da vize iptali anlamina gelir. tr ye doner..anlayacagin ciee izin vermedigi surece yasal olarak is degistiremez arkadasin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Eger Virginia-Williamsburgdaki calsitigin IHOP`a solersen ben gitmek istiyorum diye onlarda izin verirse sorun yok. Ama diger turlu biraz sIKINti cikabilir...Iyi sponsorla calismanin zorluklari

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

evet ozellikle ciee bu konuda cok kati..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Virginia Williamsburg'deki hangi IHOP'da çalışıyorsun?Numarasanı yazarsan yardımcı olabiliri.2027'di mi yoksa 530'mu? Aslında ikisinde de sorun olmaz.IHOP işlerinde zaten her zaman yazdığım gibi para kazanmak pek mümkün değil.Menejerle açık açık konuşursan yardımcı olurlar ve sende işten çıkabilirsin bi problem olabileceğini sanmıyorum.İkisinin de menejeri anlayışlı insanlar.Benle temasa geçersen yardımcı olabilirim.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasim ny ye gitti ciee izin vermedi ama menajerden izin alip cikti. amadeus seninle uzun bi sure boyunca telefonla konusmustuk hatirlarsin belki 530 da calisiyordum robin wagner kraldi simdi 2027ye gectim ismi angieydi herhalde o biraz cirkef bir menajer ) ve pineappledaki havuz yuzunden kulagim enfeksiyon kapti doktora gittim 50 dolar ilaclar(antibiyotik.kulak damlasi) 50 dolar tuttu acisi ve uzun bir sure duyamamam da cabasi )))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)