Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Is Degistirme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Is Degistirme

Merhaba arkadaslar;

10 haziran da sea isle city deki isime yerlesmistim.Isler pek yogun degildi. Temmuza kadar bekle duzelecek dediler. fakat memnun kalmadim isten. 30 saat zor calisiyorum+ 2.is heryere bakmama ragmen bulamadim. Is degistirmeye karar verdim. Ilk once patronumla konustum hayir degistiremezsin, ben senden kira aliyorum sen gidersen kirayi kim odeyecek dedi! Acaip sinir oldum. Sponsorum ciee. Ben simdi New york ta kendi isimi kendi evimi buldum. Burayi birakip gidersem bi yaptirimi olur mu? Acil cevap lutfen tesekkurler..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger sponsora sikayet ederse isverenin sponsor programini iptal eder ve ulkeden 15 gun icinde cikman istenir.. sponsordan izin almadigin surece boyle birsey mumkun deil. sponsorla baglantiya gec ve durumunu anlat bakalim ne dicekler..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence hic 1 sey yapamaz...

sen orada kalip odemek zorunda degilsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben ciee yi de aradim. is sozlesmende 30-35 saat caisacagin yaziyor sen bu saati zaten aliyorsun. izinsiz is degistirirsen programin iptal edilir dediler. ama burada daha fazla kalamam. para kaybediyorum arti baska problemler de var. bi sorum dha olacak. eger vizem iptal edilirse bir daha amerikaya giremez miyim? patronla konustum daha fazla saat vermesi hakkinda daha yogun olacak ilerleyen gunlerde diyo onemsemiyo, 1 aydir boyle oyaladi bizi zaten. bi cozum uretin nolur.tesekkurler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

kira olayı sana has değil, genelde böyle olur. iş veren watçılar için yer kiralar ve parasını kendi öder, sonra çalışanlardan keser. siz işten çıkarsanız da kira kendisi için sorun olur. bu nedenle işten çıksan da kira alırım falan der. bu yaygın bir durum.
    2. işten başka seçenek gözükmüyor.
    arabanız varsa iş arama coğrafyanızı genişletebilirsiniz.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks