Arkadaşlar 25 agustos gıbı travel a başlıcam. o sıralar baslıcak olan var mı bırlıkte bir seyler yapabiliriz
Arkadaşlar 25 agustos gıbı travel a başlıcam. o sıralar baslıcak olan var mı bırlıkte bir seyler yapabiliriz
osman ben virginia dayım şuan bende o tarihlerden bi kaç gün önce travel a başlamayı düşünüyorum 13 eylüle dönüş biletim var new yorktan.ayarlayabilirsek güzel olur.
kardesım benım de donus gunum aynı ama değiştircem tabı. bir arkadasla konustuk 1 eylul gıbı baslıyalım dedık senlede konusalım
arkadaslar o tarihler erken degil mi? is yerinden nasil ayrilacaksiniz? sorun olmaz mi?
benım ıs bıtıs tarıhım zaten 10 eylul hanı tarıhlerde oynama olabılır 1ınde fln cıkmaya karar verdım. zaten okul 17 eylulde baslıyor
Aynen 30 agustosta isi birakip 6 eylule kadar new yorkda olabilirz ne kadar cok olursak o kadr eglenceli ve uygun olur
slm osman bende 1 eylül giibi travel a başlamayı düşünüyorum eger uyarsa bende gelmek isterim. çünkü kalabalık daha eglenceli ve daha ucuz olur hem daha çok yeri gezmiş oluruz. ben california ve new york u gezmek istiyorum şimdilik eger uyarsa mailini bekliyorum samet101 görüşmek üzere.
arkadaşlar bizde 2 kişi alabamadayız 1 eylülde travela başlıyoruz. orlando miami chicago new york falan düşünüyoruz ama beraberdde bişeyler yapabiliriz haberleşelim
Bnde alabamadayim 30 agustosta isi birakicam newyorka gdicem aam birlikte biseyler yapabiliriz siz nerdesinzi hangi eyalett ?
arkadaslar facebooktan : osman_ayy@ hotmail.com adresinden ekleyin bi plan olusturalim bu tarihlerde gezmek isteyen arkdaslarla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks