Selam, ben 18 haziranda sabah 7.25te istanbuldan new yorka thy ile gidiyorum. new yorktan da nantucket adasına uçakla gidicem. Ama ada için new yorktan en geç bilet 13.58'te delta aracılığıyla vardı, biletler çok hızlı tükendiği için son ana bırakmayı göze alamayıp bileti expediadan satın aldım.Sorularım işte burda başlıyor herhangi bir rötar olmazsa new yorka 11.25te varıyorum diye görünüyor, yeri terminal 1. adanın uçak kalkışıysa 13.58, ve terminal 3'te. Sizce ada uçağını yakalayabilir miyim? gümrük kontrolü en fazla ne kadar uzayabilir? Veya sıra çok uzunsa gümrük memuruna uçağa yetişmem gerektiğini söylesem anlayış gösterip öncelik tanırlar mı? aslında buna benzer konular daha önce tartışılmış, hepsini de okudum ama sonuç belirtilmemiş genelde. yani soranlar yetişebilmiş mi yetişememiş mi, yazan olmamış gördüğüm kadarıyla. daha önce benzer bir durumla karşılaşmış olanlardan cevap alabilirsem sevinirim. Ya da olabilecek en kısa sürede işlerimi halletmem için havalimanında yapmam gerekenlerle ilgili öneriler olursa o da yardımcı olabilir. Şimdiden teşekkürler