Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yetişme şansım var mı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Yetişme şansım var mı?

Selam, ben 18 haziranda sabah 7.25te istanbuldan new yorka thy ile gidiyorum. new yorktan da nantucket adasına uçakla gidicem. Ama ada için new yorktan en geç bilet 13.58'te delta aracılığıyla vardı, biletler çok hızlı tükendiği için son ana bırakmayı göze alamayıp bileti expediadan satın aldım.Sorularım işte burda başlıyor herhangi bir rötar olmazsa new yorka 11.25te varıyorum diye görünüyor, yeri terminal 1. adanın uçak kalkışıysa 13.58, ve terminal 3'te. Sizce ada uçağını yakalayabilir miyim? gümrük kontrolü en fazla ne kadar uzayabilir? Veya sıra çok uzunsa gümrük memuruna uçağa yetişmem gerektiğini söylesem anlayış gösterip öncelik tanırlar mı? aslında buna benzer konular daha önce tartışılmış, hepsini de okudum ama sonuç belirtilmemiş genelde. yani soranlar yetişebilmiş mi yetişememiş mi, yazan olmamış gördüğüm kadarıyla. daha önce benzer bir durumla karşılaşmış olanlardan cevap alabilirsem sevinirim. Ya da olabilecek en kısa sürede işlerimi halletmem için havalimanında yapmam gerekenlerle ilgili öneriler olursa o da yardımcı olabilir. Şimdiden teşekkürler

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

muhtemelen sende yetişip yetişmediğini yazmazsın gittiğinde yetişmeme ihtimalin var görevliye söylersen biraz öncelik tanır ama yetişsen bile erken gitmen lazım çünkü kalkışa 30 dakika felan kala valiz alımlarını durduruyorlar yanı çok acele etmen lazım
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ada uçuşu için online check-in açılmış olursa istanbulda dene yapmayı. bu biraz daha zaman kazandırabilir. sadece valizleri atar devam edersin..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen sende yetişip yetişmediğini yazmazsın gittiğinde yetişmeme ihtimalin var görevliye söylersen biraz öncelik tanır ama yetişsen bile erken gitmen lazım çünkü kalkışa 30 dakika felan kala valiz alımlarını durduruyorlar yanı çok acele etmen lazım
    yok ben yazıcam durumu söz :P acele edip memurlara yalvarıyım o zaman, rötar fln olmazsa tabi :S sağol önerilerin için

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ada uçuşu için online check-in açılmış olursa istanbulda dene yapmayı. bu biraz daha zaman kazandırabilir. sadece valizleri atar devam edersin..
    online check-in olayını yapabilirsem yapıcam mutlaka, umarım hata fln vermez :S orda bavulları vericeğim yer check-in noktasıyla aynı yerde değil mi, veya girilen sıralar farklı mı oluyor, detaylar nedir tam olarak

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    online check-in olayını yapabilirsem yapıcam mutlaka, umarım hata fln vermez :S orda bavulları vericeğim yer check-in noktasıyla aynı yerde değil mi, veya girilen sıralar farklı mı oluyor, detaylar nedir tam olarak
    check-in yapılan desklerin yanında bagaj bırakma yeri var oraya gidiyorsun direk. boşa normal check-in sırasına girme. desklerin birinde yazar online check-in veya baggage drop off falan filan işte.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

check-in yapılan desklerin yanında bagaj bırakma yeri var oraya gidiyorsun direk. boşa normal check-in sırasına girme. desklerin birinde yazar online check-in veya baggage drop off falan filan işte.
    tamam teşekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bugün delta uçağı jfk'ye 70 dakika erken indi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı aliok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün delta uçağı jfk'ye 70 dakika erken indi.
    keşke 18 haziranda thy de aynı şeyi yapsa da rahat etsem

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

THY Erken inmez aslında ama sen kaptanla bir konuş istersen
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    THY Erken inmez aslında ama sen kaptanla bir konuş istersen
    tabi acelem var biraz hızlı uçsanız fln diyim belki işe yarar :P aman erkenini geçtim vaktinde inse biraz şansım olur yeterki rötar olmasın :S

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

trafik yoksa thy'de erken iner. 70 dk lık erken iniş çok normal 11 saatlik uçuşta.

( trafik yoksa söylemimi geyik haline getirmeyelim trafikten kasıt alanlardaki trafiktir )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

trafik yoksa thy'de erken iner. 70 dk lık erken iniş çok normal 11 saatlik uçuşta.

( trafik yoksa söylemimi geyik haline getirmeyelim trafikten kasıt alanlardaki trafiktir )
    yok o konuyu geyiğe almam bileti alırken de rötar durumunu sorduğumda trafiğe bağlı demelerinden onun ciddiyetine aşinayım artık umarım erken iniş gibi bir durum olur yoksa yetişmem çok zor gibi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sonucu yazarım demiştim yazıyım artık thy nin 45 dakika erken inmesi, gümrükte sıranın çabucak gelmesi ve bavulumun da ben oraya gelir gelmez banttan çıkması gibi aşırı olumlu durumlar sağolsun 2 saat öncesinden gidip uçağı bekledim bir de üstüne yarım saat geç kalktı şu anda adadayım, feci yorgunum birşey yapamıyorum bu yüzden de sıkılıyorum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonucu yazarım demiştim yazıyım artık thy nin 45 dakika erken inmesi, gümrükte sıranın çabucak gelmesi ve bavulumun da ben oraya gelir gelmez banttan çıkması gibi aşırı olumlu durumlar sağolsun 2 saat öncesinden gidip uçağı bekledim bir de üstüne yarım saat geç kalktı şu anda adadayım, feci yorgunum birşey yapamıyorum bu yüzden de sıkılıyorum.
    ohoo umarım wat'da beklemediğin kadar olumlu ve mükemmel geçer diyelim o zaman..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ohoo umarım wat'da beklemediğin kadar olumlu ve mükemmel geçer diyelim o zaman..
    sağol umarım öyle olur şu anda sıkıcı biraz daha ikinci günümdeyim yalnız geldiğim için hiç arkadaşım yok yalnız olunca da hiçbir şey yapılmıyor haliyle. umarım bir an önce çevre edinebilirim ayaküstü sohbetle 3 ay çekilmez :S

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)