Merhaba , geçen yaz bende montanada west yellowstonedaydım gıdecegın hyer hakkında cok bır bılgım yok ancak benım gıttıgım yerde cok cok kucuk bır kasabaydı ama gelen turıst sayısı cok fazla oluyordu.Ben tek basıma gıtmıs olmama ragmen ve cok kucuk bı yer olmasına ragmen yıne de cok eglendım.Calısırken gezmek yerıne 2.ıs buldum once para bırıktırdım sonra 2 haftalık bı surecte gezdım bu yuzden sende boyle yapabılırsın kucuk bı yere gıtmenın eksılerı oldugu gıbı faydalarıda var oncelıkle ınsanları daha sıcak kanlı ve yardımsever oluyorlar. Bu yuzden ortama cok daha cabuk uyum saglıcaksındır.Benım gıttıgım yerde 2.ıs ımkanı vardı ama bulamayan arklar da oldu tabı bunun ıcınde sana tavsıyem her yere basvur gıttıgın bı yere bır daha gıt basvurmustum noldu dıye ben 2.defa gıdıp sordugumda ısı almıstım.Yalnız 2 ıste calısmak baya bı yorucu oluyo ama meyvelerını sonradan topluyosun merak etme

simdilik aklıma gelenler bunlar ayrıca montana baya bı soguk oluyo yanına alıcaklarını ona gore al ben bu konuda tedbırsızdım baya

10 hazıran gıbı ordaydım 2 kat hırka olmasına ragmen donmustum mutlaka kalın bı seyler gotur eylul ayına dogru yenıden sogumaya baslıyo cunku senın gıdıcegın yerınde bu sekılde olucagını tahmın edıyorum yıne soruların olursa cevaplamaya calısırım.Unutmakı bu is birazda sans isi ben hic bi sorun yasamamıstım eger sende fazla beklentı ıcıne gırmeden ve bazı sorunların cıkabılecegını dusunerek gıdersen sanırm guzel bır yaz gecırırsın sımdıden bol sana

)
Bookmarks