Work and Travel
Sayfa 9 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 567891011 SonuncuSonuncu
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

özgür senle az bisi konusmustuk ama sende yınede bılgı verırsen sevınırım en azından dıger arkadaslarda tecrubenden yararlanır yoldan donenler olabılır

bu arada tesekkurler macaası

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür senle az bisi konusmustuk ama sende yınede bılgı verırsen sevınırım en azından dıger arkadaslarda tecrubenden yararlanır yoldan donenler olabılır

bu arada tesekkurler macaası
    ne demek her daım bılgı paylasımına acıgız
    özgür ne tecrube yasamıs merak ettım yazzsında bızde faydalanalım ?? alaskayamı gıttıı neden yoldan donsun mıllet ???

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı maçaası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek her daım bılgı paylasımına acıgız
    özgür ne tecrube yasamıs merak ettım yazzsında bızde faydalanalım ?? alaskayamı gıttıı neden yoldan donsun mıllet ???
    makroklımadan bahsedıyordum ben

mıllet yoldan donsun derken en azından benım goynum azıcık kayar gıbı olduda o yuzden demıstım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

makroklımadan bahsedıyordum ben

mıllet yoldan donsun derken en azından benım goynum azıcık kayar gıbı olduda o yuzden demıstım
    anladım kardeşim yanlıs anlamısım

benım tek sozleyecegım eger calısmaktan korkmuyorsan bırak o gonlun kaysın

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

calısmak sorun degıl abı bende okuldan cok ıse gıdıyorum kıbrısta yazın 12 ıle 17 saat arası degısıyor kısın ıse bu saat aralıgı 10-11 e dusuyor gercı saatlık calısmıyoruz aldıgımmız ucret fıx extra ıslere gıdıyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

calısmak sorun degıl abı bende okuldan cok ıse gıdıyorum kıbrısta yazın 12 ıle 17 saat arası degısıyor kısın ıse bu saat aralıgı 10-11 e dusuyor gercı saatlık calısmıyoruz aldıgımmız ucret fıx extra ıslere gıdıyorum
    alaskanın yolu tastan ozgurde yazarsa uc bes satır senı cıkaracıgız yoldan
    geyık biyana
    bırazdaha arastır kendıne guvenın gelsın bas gıt alaskaya sonrada paranı catır catır harca dıger eyaletlerde.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar edustarla sorun yaşamadığımız için bu sene ine bura ile gidecegiz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı freeup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar edustarla sorun yaşamadığımız için bu sene ine bura ile gidecegiz.
    ne mutlu sana kardesım bırcok fırmyala gıdıp sorun yasamayan ogrencılerden bırıde sensın ...

sonucta hangı fırma olursa olsun ogrencının bılınclı olması fazla sorun yasatmaz

BannedUser
    Guest

Valla Alaskaya ancak para için gidilir. Reyes bu saatten sonra kimse yoldan donmez merak etme ama seneye Alaskaya gidersen sana her türlü yardım ederim kardeşim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu yaz wat la amerikaya gideceğim. ve hayatında hiç çalışmamış biri olarak değişik bir tecrübe yaşayacağım lifeguard lık güzel gibi görünmekte gözüme ama ingilizce seviyesi korkutmuyor değil. bakalım güzel bir yaz olur inşallah

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benim de bu yaz orlando ya gitme durumum var nasıldır orlando bilgi sahibi olan? (subway de sandewich maker iş).

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaslar durumumu ozetlemek istiyorum ve degerli bilgilerinizi esirgemeyip yardimci olursaniz minnettar kalirim.

Oncelikle daha once bu programa hic basvurmadim.Ortalamam 2.15 , 2.siniftayim, ingilizcem iyi degil ama basit sorulari cevaplayabilir duzeyde ama biraz zor soru gelirse afallayip kalabilirim.Zaman ilerledi bu durum icin gec kaldim farkindayim.Ama gitmekte istiyorum bir yandanda pek iyi isler kalmadi diye cekiniyorum ve ortalamamin cok yuksek olmayaisi ve ingilizcemin iyi olmamasindan dolayi vizeyi alamayip gereksiz bir maddi kayba yol acarim diyede korkuyorum.Bu konular hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Saygilarimla...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar durumumu ozetlemek istiyorum ve degerli bilgilerinizi esirgemeyip yardimci olursaniz minnettar kalirim.

Oncelikle daha once bu programa hic basvurmadim.Ortalamam 2.15 , 2.siniftayim, ingilizcem iyi degil ama basit sorulari cevaplayabilir duzeyde ama biraz zor soru gelirse afallayip kalabilirim.Zaman ilerledi bu durum icin gec kaldim farkindayim.Ama gitmekte istiyorum bir yandanda pek iyi isler kalmadi diye cekiniyorum ve ortalamamin cok yuksek olmayaisi ve ingilizcemin iyi olmamasindan dolayi vizeyi alamayip gereksiz bir maddi kayba yol acarim diyede korkuyorum.Bu konular hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Saygilarimla...
    valla dostum bende ılk defa bu yaz katılacam allah ızın verırse bu programa ama bende tecrubem yok ama bıldıgım seylerı paylasayım...oncelıkle ortalaman yeterlı bence o konuda bır problem yasamazsın ıngılızce sevıyene gelırsek bence hıc korkma benım gecen sene tek bır kelıme bılmeyen arkadasım bıle vızeyı aldı cocukla vızeden bır gun once netten hangı sorular cıkar gıbısınden bır sayfalık bısı cıkardık bır elınde bıra bır elınde sıgara okudu ordakılerı gıttı geldı ve vızeyı aldı..bence dert etme...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
    Vize alırken çok bi problemle karşılaşabileceğini sanmıyorum.Sorular hemen hemen aynı geliyor hem buradaki vizede çıkan sorular başlığındaki soruları ezberlersen bence vizeyi alırsın.Ama az seviyedeki ingilizceyle amerikada nasıl rahat olabilirsin onu bilemem.Çünkü gerçekten çok farklı konuşuyorlar ve onları anlaması gerçekten zor.Bence ingilizce seviyene uygun bi iş seçersen belki daha rahat olursun.Örneğin housekeeping, busserlık gibi işler.Bu gibi işlerde daha az ingilizce gerekli olduğu için ingilizcen yetebilir.Amerikayı para kaybı olarak falan görme.Çünkü hayatında edinebileceğin en güzel ve zor tecrübelerden.Amerikadan döndükten sonra kendine olan güvenin artmış ve hayata bakışın değişmiş olarak döneceğine eminim.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben amerikan kültürü ve edebiyatı bölümündeyim 1.sınıfım not ortalamam 2.5 gelecek büyük ihtimal 1 aya kadaar ds formum gelir ve vizeye girerim ingilizcemde bi sorun yok amerikalılarla çok rahat konuşabilirim tecrübemde war ama yinede vize almaktan korkuorum sizce alma ihtimalim nedir?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vize alırken çok bi problemle karşılaşabileceğini sanmıyorum.Sorular hemen hemen aynı geliyor hem buradaki vizede çıkan sorular başlığındaki soruları ezberlersen bence vizeyi alırsın.Ama az seviyedeki ingilizceyle amerikada nasıl rahat olabilirsin onu bilemem.Çünkü gerçekten çok farklı konuşuyorlar ve onları anlaması gerçekten zor.Bence ingilizce seviyene uygun bi iş seçersen belki daha rahat olursun.Örneğin housekeeping, busserlık gibi işler.Bu gibi işlerde daha az ingilizce gerekli olduğu için ingilizcen yetebilir.Amerikayı para kaybı olarak falan görme.Çünkü hayatında edinebileceğin en güzel ve zor tecrübelerden.Amerikadan döndükten sonra kendine olan güvenin artmış ve hayata bakışın değişmiş olarak döneceğine eminim.
    peki bu surecte gec kaldigim icin is konusunda,yani iyi is secme konusunda sikinti yasarmiyim? Yine ayni surecte vizeye gec girecegim icin vize alma durumum zorlasir mi?

Birde bahsettigin ingilizcenin pek olmadigi islere gidersem ing konusunda pek gelisemem o zaman sanirim turistik olur Ben birazda ingilizceme faydasi olmasi icin gitmek istiyorum hayal mi kuruyorum

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Aslında pek geç kalmış sayılmazsın.İş konusu gideceğin şirketin elindeki işlere bağlı.Onlarda ne kalmışsa seni o işlere yönlendirirler.Erken ve geç başvurmanın vizeyle pek alakası yok.Geç başvurdun diye vizeyi alamama gibi bi durum pek söz konusu olmaz.İngilizceyi geliştirmek tamamen sana bağlı.Housekeeping oldun diye hiç ingilizcen gelişmeyecek diye bişey yok.Sadece örneğin server'a göre çok fazla konuşmuyorsun iş sırasında.Ama her şey senin günlük yaşamdaki muhabbetine ve gayretine bağlı.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben bu yıl ilk defa wat'a katılmayı düşünüyorm ve yalnız gidicem inanılmaz tedirginim 2 haftadır şirket şirket geziyorum bi tanesi kafama yattı gibi ama hala kararsızım sizce napmalıyım beni brz aydınlatsanız

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

oncelıkle bır sırketle anlasmalısın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

oncelıkle bır sırketle anlasmalısın
    ben arkadasa snn şirketini önerdim, ama iş kalmadı die duymustum bu forumda.. doğrumudur??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arkadasa snn şirketini önerdim, ama iş kalmadı die duymustum bu forumda.. doğrumudur??
    dorudur....atlas hiring acık sadece ordakı ısler var sımdılık ben bıle ıssızım rental bıke fuarıda 27 martta ve dıger konustugumuz ıslerde aynı fuarda sanırım ama suan ıcın bu ıslerın lıstesı gelmedı...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

dorudur....atlas hiring acık sadece ordakı ısler var sımdılık ben bıle ıssızım rental bıke fuarıda 27 martta ve dıger konustugumuz ıslerde aynı fuarda sanırım ama suan ıcın bu ıslerın lıstesı gelmedı...
    hakkımızda hayırLısı ne diyeLim.. hepimizin yoLu acık oLsun..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

hakkımızda hayırLısı ne diyeLim.. hepimizin yoLu acık oLsun..
    bu arada sen nereye ve hangı sırketle gıdıyodun ....sırketı cıtlatabılırsın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

bu arada sen nereye ve hangı sırketle gıdıyodun ....sırketı cıtlatabılırsın
    bende şirket yok henuz.. arastırdım baya ama bnm ortalamam dusuk.. cebime en uygunu arıorm buLdm gibi ama maddi sıkıntıları atlatınca basvurcam insaLLah.. 1,50 ile vize zor ama imkansız değiL

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

bende şirket yok henuz.. arastırdım baya ama bnm ortalamam dusuk.. cebime en uygunu arıorm buLdm gibi ama maddi sıkıntıları atlatınca basvurcam insaLLah.. 1,50 ile vize zor ama imkansız değiL
    o maddı sıkıntı kımde yokkıne cok ıyı bılırım hemde coooook bu arada daha once almıssın vızeyı yıne alırsın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

o maddı sıkıntı kımde yokkıne cok ıyı bılırım hemde coooook bu arada daha once almıssın vızeyı yıne alırsın
    herkesin probLemLeri var işte birtakım.. umarım herkes promlemlerini aşar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

amennnnnnnnnnnnn

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba,
    bu yıl wat'a katılmayı düşünüyorum.makina müh. de okuyorum ingilizcem çok iyi ama ortalamam 1.81. sizce hiç başlamadan wat sevdasından vazgeçmeli miyim? çünkü sanırım ortalama vize için önemli bir şartmış.
    teşekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hllozl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba,
    bu yıl wat'a katılmayı düşünüyorum.makina müh. de okuyorum ingilizcem çok iyi ama ortalamam 1.81. sizce hiç başlamadan wat sevdasından vazgeçmeli miyim? çünkü sanırım ortalama vize için önemli bir şartmış.
    teşekkürler
    wat sevdasından vazgeçme derim ben, madem ing.de çok iyiyse dene şansını..bence ing seviyesi not ortalamasından daha önemli. 3.80lerde bir ortalamayla bölüm birincisi olan sınıf arkadaşımın ilk vize görüşmesinde vize alamadığını gördüm. bence ing daha önemli..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)