özgür senle az bisi konusmustuk ama sende yınede bılgı verırsen sevınırım en azından dıger arkadaslarda tecrubenden yararlanır yoldan donenler olabılır
bu arada tesekkurler macaası
özgür senle az bisi konusmustuk ama sende yınede bılgı verırsen sevınırım en azından dıger arkadaslarda tecrubenden yararlanır yoldan donenler olabılır
bu arada tesekkurler macaası
calısmak sorun degıl abı bende okuldan cok ıse gıdıyorum kıbrıstayazın 12 ıle 17 saat arası degısıyor kısın ıse bu saat aralıgı 10-11 e dusuyor gercı saatlık calısmıyoruz aldıgımmız ucret fıx
extra ıslere gıdıyorum
![]()
arkadaşlar edustarla sorun yaşamadığımız için bu sene ine bura ile gidecegiz.
Valla Alaskaya ancak para için gidilir. Reyes bu saatten sonra kimse yoldan donmez merak etme ama seneye Alaskaya gidersen sana her türlü yardım ederim kardeşim.
bende bu yaz wat la amerikaya gideceğim. ve hayatında hiç çalışmamış biri olarak değişik bir tecrübe yaşayacağımlifeguard lık güzel gibi görünmekte gözüme ama ingilizce seviyesi korkutmuyor değil.
bakalım güzel bir yaz olur inşallah
benim de bu yaz orlando ya gitme durumum var nasıldır orlando bilgi sahibi olan? (subway de sandewich maker iş).
Arkadaslar durumumu ozetlemek istiyorum ve degerli bilgilerinizi esirgemeyip yardimci olursaniz minnettar kalirim.
Oncelikle daha once bu programa hic basvurmadim.Ortalamam 2.15 , 2.siniftayim, ingilizcem iyi degil ama basit sorulari cevaplayabilir duzeyde ama biraz zor soru gelirse afallayip kalabilirim.Zaman ilerledi bu durum icin gec kaldim farkindayim.Ama gitmekte istiyorum bir yandanda pek iyi isler kalmadi diye cekiniyorum ve ortalamamin cok yuksek olmayaisi ve ingilizcemin iyi olmamasindan dolayi vizeyi alamayip gereksiz bir maddi kayba yol acarim diyede korkuyorum.Bu konular hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Saygilarimla...
valla dostum bende ılk defa bu yaz katılacam allah ızın verırse bu programa ama bende tecrubem yok ama bıldıgım seylerı paylasayım...oncelıkle ortalaman yeterlı bence o konuda bır problem yasamazsın ıngılızce sevıyene gelırsek bence hıc korkma benım gecen sene tek bır kelıme bılmeyen arkadasım bıle vızeyı aldı cocukla vızeden bır gun once netten hangı sorular cıkar gıbısınden bır sayfalık bısı cıkardık bır elınde bıra bır elınde sıgara okudu ordakılerı gıttı geldı ve vızeyı aldı..bence dert etme...
arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
Vize alırken çok bi problemle karşılaşabileceğini sanmıyorum.Sorular hemen hemen aynı geliyor hem buradaki vizede çıkan sorular başlığındaki soruları ezberlersen bence vizeyi alırsın.Ama az seviyedeki ingilizceyle amerikada nasıl rahat olabilirsin onu bilemem.Çünkü gerçekten çok farklı konuşuyorlar ve onları anlaması gerçekten zor.Bence ingilizce seviyene uygun bi iş seçersen belki daha rahat olursun.Örneğin housekeeping, busserlık gibi işler.Bu gibi işlerde daha az ingilizce gerekli olduğu için ingilizcen yetebilir.Amerikayı para kaybı olarak falan görme.Çünkü hayatında edinebileceğin en güzel ve zor tecrübelerden.Amerikadan döndükten sonra kendine olan güvenin artmış ve hayata bakışın değişmiş olarak döneceğine eminim.
""Let the game begin""
arkadaşlar ben amerikan kültürü ve edebiyatı bölümündeyim 1.sınıfım not ortalamam 2.5 gelecek büyük ihtimal 1 aya kadaar ds formum gelir ve vizeye girerim ingilizcemde bi sorun yok amerikalılarla çok rahat konuşabilirim tecrübemde war ama yinede vize almaktan korkuorum sizce alma ihtimalim nedir?
peki bu surecte gec kaldigim icin is konusunda,yani iyi is secme konusunda sikinti yasarmiyim? Yine ayni surecte vizeye gec girecegim icin vize alma durumum zorlasir mi?
Birde bahsettigin ingilizcenin pek olmadigi islere gidersem ing konusunda pek gelisemem o zaman sanirim turistik olurBen birazda ingilizceme faydasi olmasi icin gitmek istiyorum hayal mi kuruyorum
![]()
Aslında pek geç kalmış sayılmazsın.İş konusu gideceğin şirketin elindeki işlere bağlı.Onlarda ne kalmışsa seni o işlere yönlendirirler.Erken ve geç başvurmanın vizeyle pek alakası yok.Geç başvurdun diye vizeyi alamama gibi bi durum pek söz konusu olmaz.İngilizceyi geliştirmek tamamen sana bağlı.Housekeeping oldun diye hiç ingilizcen gelişmeyecek diye bişey yok.Sadece örneğin server'a göre çok fazla konuşmuyorsun iş sırasında.Ama her şey senin günlük yaşamdaki muhabbetine ve gayretine bağlı.
""Let the game begin""
arkadaşlar ben bu yıl ilk defa wat'a katılmayı düşünüyorm ve yalnız gidicem inanılmaz tedirginim 2 haftadır şirket şirket geziyorum bi tanesi kafama yattı gibi ama hala kararsızım sizce napmalıyım beni brz aydınlatsanız![]()
oncelıkle bır sırketle anlasmalısın![]()
merhaba,
bu yıl wat'a katılmayı düşünüyorum.makina müh. de okuyorum ingilizcem çok iyi ama ortalamam 1.81. sizce hiç başlamadan wat sevdasından vazgeçmeli miyim? çünkü sanırım ortalama vize için önemli bir şartmış.
teşekkürler
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks