Bende henüz yollayamıyorum pm. Adım soyadımı aratarak faceden bulabilirsin is smileburdan yasak galiba msn vermek :S
Bende henüz yollayamıyorum pm. Adım soyadımı aratarak faceden bulabilirsin is smileburdan yasak galiba msn vermek :S
arkadaşlar new jersey e giden yok mu yaa six flags?
Vizeyi aldım çok şükür, büyük ihtimal 10'unda oradayım inşallah.![]()
vize reddi almazsam 18 Haziran'da Lake George'ta beraberiz sanırımMalum özel mesaj atmak yasak, adım Barış Can Aydın, İstanbul üniversitesinde okuyorum facebooktan bulabilirsiniz. Gidecek arkadaşlarla tanışsak çok iyi olur...
Vize görüşmen iyi geçer de alırsın vizeni inşallah. Ben çok korkmuştum ama sandığımdan kolay oldu çok şÃ¼kür, şimdi uçak biletim bile oldu çok mutluyum. :P
Ayrıca özel mesaj yasak değil ki 10 mesaja sahip olduğunda atabilirsin.![]()
hayırlı olsun vizen darısı başımavizeden korkmuyorum ingilizcem iyi ve not ortalamam 3.18 sevis yayınlandığında herşey tamamdır
,özel mesaj da bir anlık dalgınlığıma gelmiş 10 mesajım olmadığından atamıyorum
![]()
Ooo, bombalı saldırı planın yoksa rahat alırsın. :P
Herkesin dalgınlığına geliyor, bana da aynından olmuştu.
Senin ingilizce iyiyse parkta farklı yerlere düşeriz kesin, benim pek parlak değil açıkçası.![]()
olsun kalacağımız yer sonuçta aynı olacak.
![]()
20 si gibi bende bi arkadaşla gelicem ny six flagse iyi ya bayağa gelen var maşallahtrabzondan gelen varmı
six flags te izin günlerimizde kanada'ya geçebilir miyiz acaba ? 3 saat ottawa![]()
2010 DA SİX FLAGS A GİDİCEKLER KİMLER:d
lake georgeye gidecek akadaşlardan araba almayı düşÃ¼nenler varsa satılık 98 model ford windstar 7 kişilik van tarzı arabam var gelirken satmadım bu seneyede giderim diye ama gidemiyorum 1500 dolar civarında satmayı düşÃ¼nüyORUM
15 haziran da orda olacağım bi problem olmazsa bekle beni lake george![]()
aldnmı bileti washburn?
msne gelsne
bende 28 haziranda gidicem inş 22snde vize görüşmem var.hayırlısı artk
bu yıl Six Flags Great Escape Lake George a gidecekler hangi tarihte gidecekler acaba?
16 haziran NY ve 18 haziran iş başlangıcı![]()
23 haziran gidiş
bnde 14 haziran da gidicem, heralde 15 veya 16 haziran gibi de işe başlarız
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
burada 31 Ocak Roadshow seans 4'ten kimse var mı ?![]()
ben 10 haziranda gidicem ya 10 unda giden yok muu![]()
3 haziran uçuş 5 haziran iş beşlangıcı olcak ben sizden önce gidiyorum gelince umarım tanışırız .Ben life guard olarak çalışmayı düşÃ¼nüyorum life guard düşÃ¼nen var mı?
Ben haziran 10da orda olacağımı söylemiştim, henüz almadım ama 9 haziranda gidiş geliş 547 € ya bilet buldum ve o tarihte gidicem sanırım 2 kişiyiz. Aynı tarihte gidecek arkadaşlar varsa irtibata geçelim.
Bende 14 Haziranda gidiyorum THY ile direk uçuş . Orada Water Slide World de çalışacağım
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks