Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 179 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2009'da busch gardens'a gidecekler!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

çağlara bende çok özelden mesaj mail atmıştım ama sorularımı burdan cevapladı çoğunu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben geçen yıl cedar pointte çalışmıştım arkadaşlar çok eğlenmiştim ama biraz fazla çalıştırıolardı istifa edip dönmüştüm bu yıl bi arkadaşımla birlikte busch gardensa gidicez çağların anlattıkları gösterio ki bu parkın da cedardan pek bi farkı yok biz 15 haziranda iş başı yapıcaz 13n akşamı yola çıkıoruz bu yaz orada çalışck arkdşlarla haberleşelim
    pamela

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen yıl cedar pointte çalışmıştım arkadaşlar çok eğlenmiştim ama biraz fazla çalıştırıolardı istifa edip dönmüştüm bu yıl bi arkadaşımla birlikte busch gardensa gidicez çağların anlattıkları gösterio ki bu parkın da cedardan pek bi farkı yok biz 15 haziranda iş başı yapıcaz 13n akşamı yola çıkıoruz bu yaz orada çalışck arkdşlarla haberleşelim
    busch gardensta fazla calistirmayabilyorlar, cunku cok sisiriolar personeli, ztn ekmek kapisi gibi, dandik sirketlerin ayarladigi isler fos cikinca herkes buraya gelio, cunku adamlar herkesi ise aliolar. o yuzden bayagi kalabalik oluoruz 2007de 50-60 turk fln vardi. ztn toplamda 600-700 international ogrenci vardi, bu sene tahminim daha fazla olur.
    ama yine de ortam guzeldi, bazi isler sIkIci ama yapcak bisi yok, mesela benm ilk isim water countrydeydi (bu arada water countrydede calisabilirsiniz, lifeguard olmicaksaniz, pek tavsiye etmem, busch kadar ii diil cunku). isim berbatti, butun gun mutfakta izgara onunde yaniodum bi de ztn muthis sicak virginia. bende sole bi bahane uydurdum; muslumanim die domuz etinin yaninda duramicaami soledim (alakasi yok aslinda ), supervisorim da haklisin dedi, bende isimi degistirdim. bu brz istisna ve sansti bnm icin, o yuzden is verilirken calismak istediginz parki soleyin, sansliysaniz daha ii bir ise yerlesebilirsinz.
    Bu arada facebook'ta "Busch Gardens 2009 katilimcilari" die bi grup olusturduk, ordan da toplanabiliriz.
    umarim vizeyi alirim 20 haziran gorusmem, son sinifim bakalim nolcak.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı caglar12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    busch gardensta fazla calistirmayabilyorlar, cunku cok sisiriolar personeli, ztn ekmek kapisi gibi, dandik sirketlerin ayarladigi isler fos cikinca herkes buraya gelio, cunku adamlar herkesi ise aliolar. o yuzden bayagi kalabalik oluoruz 2007de 50-60 turk fln vardi. ztn toplamda 600-700 international ogrenci vardi, bu sene tahminim daha fazla olur.
    ama yine de ortam guzeldi, bazi isler sIkIci ama yapcak bisi yok, mesela benm ilk isim water countrydeydi (bu arada water countrydede calisabilirsiniz, lifeguard olmicaksaniz, pek tavsiye etmem, busch kadar ii diil cunku). isim berbatti, butun gun mutfakta izgara onunde yaniodum bi de ztn muthis sicak virginia. bende sole bi bahane uydurdum; muslumanim die domuz etinin yaninda duramicaami soledim (alakasi yok aslinda ), supervisorim da haklisin dedi, bende isimi degistirdim. bu brz istisna ve sansti bnm icin, o yuzden is verilirken calismak istediginz parki soleyin, sansliysaniz daha ii bir ise yerlesebilirsinz.
    Bu arada facebook'ta "Busch Gardens 2009 katilimcilari" die bi grup olusturduk, ordan da toplanabiliriz.
    umarim vizeyi alirim 20 haziran gorusmem, son sinifim bakalim nolcak.
    dostum inş alırsın vizeni de yine gelirsin BG ye. umarım bizede güzel bir iş verilir. bu arada oraya ilk geldiğinde senle iş öncesi yaptıkları görüşmede neler soruyorlar? senin nerde çalışmak istediğini soruyorlar mı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı XxRamSesxX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum inş alırsın vizeni de yine gelirsin BG ye. umarım bizede güzel bir iş verilir. bu arada oraya ilk geldiğinde senle iş öncesi yaptıkları görüşmede neler soruyorlar? senin nerde çalışmak istediğini soruyorlar mı?
    orda birsey sormuyolar genelde, is formu dolduruosun, bazi arkadaslara nadiren nerde calismak istediklerini sorduklarini biliyorum, ya da secenek sunmuslar. bana oyle birsey olmadi, sorsalardi mutfak demezdim heralde is degistirmek isteyenlerin cogu da sonradan is degistiremedi. ben degistirdim ama ,
    onemli olan muabbet kurabilmek. konusun arkadslar oraya gittiginizde, size is verenlerle muabbet edin, kac yildir calisiosunuz, eglenmek icin neler yapabilirz fln. amerikalilar konusmayi sewer, konusu cok onemli degil, nasi gidio isiniz fln deyin, bol bol selm dagitin herkese. alakasiz bir tavsiye oldu belki ama 2 defa wat yapmis birisi olarak soyluyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

23 haziranda görev başındayız...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

belki atar hoam belli mı olurbenım de safak 17hazıran sabahı inşallah uçuş tum turklerı selamlayacagım orada

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı seasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki atar hoam belli mı olurbenım de safak 17hazıran sabahı inşallah uçuş tum turklerı selamlayacagım orada
    ya arkadaslar kusra bakmayin, dedigim gibi hic vaktim yok. hem is, hem okul, hem de bu wat islerinden kalan vaktim gunde 1-2 saat bazen hic.

Ramses odalari sormustu, biraz daha acikliim.
    odalar 4 kisilik, village da kalirsan daha ii tabi, ama otellerde uzak degil. oteller biraz daha konforlu cunku temizlik yapan var, village da yok ama village da kalmak daha bi zevkli ve havali, odalar 4 kisilik villageda, otellerde genelde 4 kisilik veriolar bize. insalla ii oda arkadaslarina denk gelirsin, biz ztn 4 kisi birbirimizi tanidik olarak gidicez. oda sadece 1 oda herkes ayni yerde kalio, ranzali ama cogunluk ranzalari sokuo, gerci biraz yer azalio ole yapinca ama,bide banyo-tuvalet var 24 saat sicak sulu, tv var ama izlemeye vaktin kalmaz muabbetten, gecen sene buzdolabi koymuslar (biz istemistik yapin die 2007de ). carsaflar battaniyeleri onlar verio, haftada birgun yikatmaya goturebiliosun. villageda bide camasirhane var, deterjan yumusatici alip ucretsiz yikayabiliosun. birde villageda ortak kullanim alani var, ordada 7 tane fln bilgisayar var bilgisayarin yoksa internete girebiliosun, wireless 10mb fln, tum villageda var, mutfak var anlatmistim ztn onu. parayla calisan icecek ve yiyecek makinalari var. havuz var ama aksamlari kapali oluo, yani is sonrasi havuz keyfi yapamiosun aklima gelenler su an bunlar.
    Konu caglar12 tarafından (15-05-2009 Saat 02:44 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben 6 temmuzda işe başlıyorum arkaşadaşlar 4 temmuza da biletimi aldım..bende baya bir önce gideceksiniz lütfen oraya gittiğinizde forumumuzu unutmayın ve ilk tecrübelerinizi benimle paylaşın oraya vardığımda sudan çıkmış balık gibi olmak istemiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben 14-15 haziranda orda olcam sana haber veririm nete girebilirsem

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

17 hazıran benımde kısmetse ozamanda burada olan arkadaslara ınssallah bende bol bol bılgı verırım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

çağlar hocam özele msj yazdım musaitsen bir bakabilirmisin?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

caglar arkadas baya aydınlatmıs busch gardens hakkındaki soruları. ben bursch gardens da calısmıcam ama williamsburdayım kfc de calısıcam eger siparisleriniz olurda seve seve ilgilenirim bu kdar turk arkadasın olucak olması hos dogrusu. ben daha once gitmemistim ama arastırmalarım dogrultusunda arkadaslara soylemek isterim prime diye bir outlet varmıs richmond rd. de oldukca ucuz oldugunu soyluyorlar ayrıca wall-mart da oldukca ucuz. kendisi careafoursa tarzı buyuk bir market. yanlız bunlar busch gardens a biraz ucak kalıyor ulasım nasıl olur bende bilmiyorum. google earth den yerlerine bakabilirsiniz merak edenler icin soylemek istedim=) orada gorusmek dileyiyle =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya arkdaslar orda nasıl tanısacagız?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

çok kolay ya ben bile bi türk görünce 50 metre uzaktan tanırım. sonra orda tanışırz dert etmeyin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

türkleri tanımak kolay ddıgın gibi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sayet vizeyi alırsam kfc'deyim beklerim isim gokhan =)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vizem geldi, ucagida tanidiktan milpuanlarla alacagim, benden keyiflisi yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hayırlı olsun çağlar12

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

hayırlı olsun çağlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkurler arkadaslar. vize memurlarinin dedigi gbi; have us a nice summer!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

everyoneçağlar bi ıslatalım bunu be

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gördüğüm kadarıyla bu platformun en tecrübeli ismi çağlar.madem bilirkişi o;ben de kendisine bir soru yöneltmek istiyoru.sorum yurtlar hakkında sevgili çağlar.acaba yurtlar bildiğimiz gibi bir yurt mu yoksa 3 odalı bir evi yurt olarak mı düşünmüşler?beni ve diğer merak eden arkadaşları bir parça bilgilendirirsen sevinirim...bu arada vizen de hayırlı olsun...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

çağlar bu konuda beni yeterince bilgilendirdi. istersen ben bilgi vereyim yurtlar 4 kişilikmiş. yataklar 2 li ranza şeklindeymiş (2 katlı yani). birde ortak mutfakları varmış galiba bildiğim kadarıyla. ayrıca oda içerisinde tuvalet ve buzdolabı da varmış. tabi bu village denilen yer için geçerli. bir de hoteller varmış yine işverenin sağladığı barınma olarak. orası da village ile benzer özellikteymiş. aradaki fark bildiğim kadarıyla partilerin-eğlencenin kalbinin village da atması- hotellerda ise belirli aralıklarla temizlik yapılması temiz bir oda mı yoksa partiler mi seçim sizin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkür ediyorum RaaSes...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki gittiğimizd odalarımızı hazır olacak mı bi sıkıntı yaşamayz umarım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

umarım sıkıntı yaşamayız..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

memwork, ramses herşeyi anlatmış. demek ki, yeterince iyi açıklamışım
    odalar hazır arkadaşlar da village da yer kalmayabiliyor geç gidilince o yuzden hotellere yerleştirilebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar oraya giderken kredi kartı falan götürelim mi ? gerekli mi? bi de bu telekom işini nası yapacaksınız aktive ettirme falan yapalım mı onu. onun için de kredi kartı gerek . bunları gerçekten bilen varsa ynaıtlarsa sevinirim...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sovereign Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar oraya giderken kredi kartı falan götürelim mi ? gerekli mi? bi de bu telekom işini nası yapacaksınız aktive ettirme falan yapalım mı onu. onun için de kredi kartı gerek . bunları gerçekten bilen varsa ynaıtlarsa sevinirim...
    kredi karti goturun, ne olur ne olmaz. kullanabiliosaniz ilk harcamalarinizi onunla yapin ki nakit paraniz kalsin. marketlerde nakit paraya telefon ve hat satilioyor prepaid (kontorlu) olarak. $30-40 fln. call card alirsaniz da nakit alabilirsiniz. internet alisveris yapma kosulunda kredi kartina ihtiyac duyabilirsiniz ama bankada hesap actirirsniz 1 hafta sonra debit kartiniz (nakit para karti-bankamatik karti seklinde) elinize gelio, internetten alisverislerde kullanabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)