Konvoycular ankaralı namıktan çalmadan olmaz, son ses.![]()
Konvoycular ankaralı namıktan çalmadan olmaz, son ses.![]()
başlığın "hayeller" kısmının "hayaller" olarak değiştirilmesini talep ediyorum please![]()
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
eheheh herkes filmlerde izleyip de özendiği şeylerin hayalini kuruyor. arizonada üstü açık eski bir amerikan arabayla bi yandan şişeden alkolü çekerekten git babam git nası bir fenteziyse her watçı yapmak istiyor bende dahil ayrıca ben şahsen bizzat kendim mahmuzlu kovboy çizmeleri kovboy şapkası bilimum kovboy aksesuarıyla ağzımda da bir buğday sapı kemirerekten ellerin baş parmağı kemerde gevrek gevrek yürüyerek güneştende hafif gözleri kısa kısa Texas ta Saloon un o 2 dallı firziiieee firziiiieee diye gıcırdayan kapısından giripte bi şat viski atmak isterim.bir ayağımı duvara dayayaraktan son derece artistik poz vererek elimde sardığım sigarayıda orda viskinin ardından yaksam. heheh kavruk ve ezik bi tip gelip de biz burda yabancıları sevmeyiz dese bende onun elini silahına atmasına izin vermeden texasın en hızlı kafa atanı olaraktan kafayı gömsem ortalık şenlense. saloon un sahibide bi yandan söylenip bi yandan barın arkasına siper alsa sonra bende ata binip sürsem uzaklaraaaa uzaklaraaaaaa......
heh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16-17 HAZIRAN OHİO YOLCUSU...
walla biz decok hayallerle geldik ama su anda NJ de surunuorus 1 haftadir isverenin bizi baska bi ise yerlestirmesini bekliyoruz. Ekonomik krizden dolayi esas isimize amerikalilari yerlestirmisler. Sinirlerimiz lacka olmaya basladi NJ point plesantta calisicaz ama bekliorus hala...
wat 2009 bitsin hayeller desek daha uygun olabilir bnm acımdan. Bir sürü düsündügüm yapmak istedigim sey vardı yarısına güle güle dedim daha gitmeden. İsallah gidince yola girecek, su an tek hayalim sorunsuz gidip isime baslayabilmek, iyi günler...
arkadaslar bu topigi actimizda herkes bayaga eglenceli guzel seyler yazmisti..eee artik watin ortalarindayiz..durumlar nasil..hayalleri gerceklesen varmi![]()
S-pectacular
Benim ki fazlasi ile gerceklesti diyebilirim .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Evet benımkıde fazlasıyla bıttı tukendı hayal felan kalmadı, su andakı tek hayalım bu ezıyetın en kısa zamanda sonlanması dıyebılırım resmen ezıyet cekıyroum burada ya :S![]()
@S-pectacuLar
Sen naptin kardes , umdugun gibi mi oldu WAT 09 ?![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks