CAV teşekkrler de firma bu konuda çok yardım etmiyo haftalık 70-80 dolara kalabilecğim pansiyon vb birşeyler var mı ??
CAV teşekkrler de firma bu konuda çok yardım etmiyo haftalık 70-80 dolara kalabilecğim pansiyon vb birşeyler var mı ??
Burger king neden risk çok bilmeden seçtim biraz da zoraki oldu ?
Yok hocam ya sıkıntı olmaz.Bana bak bu kacıncı olacak henüz 2 nin üstünde girmedim vize görüşmesine bu sene de dahilUcak biletiyle ilgili söyleyeceğim NY a değil Boston'a alın kesinlikle.Ulaşımla ilgili konuyu foruma sonra acacağım.[/QUOTE]
hacı ucak biletinide aldık bi vize kaldı allahın izniyle onuda bi alısak tmm dır bu arada ucak biletini ayın 13 une istanbul boston a aldık 1 de ordayız 4 gibi concordbus otobuslerı var direk logan airportdan north conwaya giden tek yon 35 dolar onlara bınıp gıdıcez öle dusunuyoruz sımdılık north conwayden zaten işveren bizi alıcak öle konuşduk
FORZA ES-ES
Hocam o fiyattan pansiyon bulman zor günlük en az 40-50 dolardan başlıyor o da sezon henüz başlamadığından.Self gitmiyorsan şirketin yardımcı olmak zorunda söylediğim gibi orada olsam en fazla 2-3 gün sürer konaklama bulmak ama yine de bir soruştaracağım tekrardan haber cıkarsa haber ederim.
Burger king risk dedim cünkü managerleri epey sıkıntılı saat durumuda öyle burger kingin belki en önemli avantajı 2. iş olarak mcdonalds veya DQ ya rahat girebilmen olacak senin için.Önyargı oluşturmak istemem kafanda ancak işin zorluğu falan biraz sıkıntı yaşacaksın gibime geliyor orada.
Ben gittiğimde outletler pozisyonlarını coktan doldurmuş olacaktır muhtemelen.Ama ben oradayken işci arayan falan olursa ilk haberi olan sizler olursunuz onun garantisini verebilirim
Aynen öyle hocam 3.40 taki o otobüsü kacırırsanız ertesi güne kalırsınız![]()
CAW gerçekten bu konaklama işi sıkıntı olacak gibi duruyo b,irçok kişi benm gibi muzadrip bu konudan şirket dışında oraya gittiğimizde kendimiz bişeyler ayarlayamazmıyız ben 11-12 gibi biletimi alacağm.
Bostan logan'a gidecez işe bak uçak 14:20 de orda olacak gibi North Conway son otobüs 3:46 pm inş yetişiriz.![]()
Burdan CAV dışında KTÜ Den varsa yazsın bakayim bi ..uçak saatleri Boston için kötü
hangi tarihlerde gidiyorsunuz bilmiyorum ama.north conway tarafına giden concourd bus 9.20 ve 3.40 şekilde.bu zaten job offer de yazılıdır.Boston a giden 05.50 sabah kalkışlı veye diğeri oluyo ki ondan almışın.biletini değiştirebilme imkanın olabilir.Onu sorabilrisin.Çünkü gümrükte amerikaya girmek için sıra bekleniyo bavuldu falan derken gecikebilrsn.İşini garantiye al bana kalırsa .bileti aldığın yerle konuş benim otobüse binmem gerekiyo diye.kaçırırsan bir gün beklemek zorunda kalırsın sabahki otobse binebilirsin buarada biletini hangi güne aldın ?
iimiştmm bakalım biletleri dedigim gibi aldık bizde sadece bi vize alma işi kaldı ev felan hersey tmm işverenle haftada 5 6 kez mesajlasıyoruz ingilizce geliştirme acısından oda yanlıslarımızı bulup duzeltıyor
arada soru felan soruyoruz işde 6 hazirana vize randevusu alıcakdı bizim şirket umarım dahada ertelemez artık
bi 18 i dediler bi 25 dediler 1 haziran dediler benim hatunun sınavlara dek geldi olmaz dedik 6 haziran bakalım hayırlısıyla ... başka bi sorun yok bizde şuan tek derdimiz vize
FORZA ES-ES
görünüşe göre en erken biz gdiyrz 6haziranda 05.50 klm uçağyla ,gerçi çok erken bi tarh deil ama olsn .uçağmzda 1.30 gbi iniş yapıcak galiba,3.40ta ki otobsü kaçrmayz inş![]()
gülse maalesef 06:20 saattinde roma aktarmalı ucakla bostona gideicem dediğin gibi zaten concord var o saatlerde oraya 24 haziran gelen varsa roma aktarmalı yazsın. tek aktarma olacak o biraz avantaj gecikme olmaz belki. dovey di galiba oraya giden otobüsler var artık gecikirseniz orada bir gün konaklayabilirsiniz North conwaya daha yakın.
Allah başka dert vermesin hocamGiderken tek düşünülen şey zamanında varmak ama bide vardığın yerde yaşayabileceğin muhtemel sorunlar var,ve önceki sorunları saniyesinde unutuyosun
O yüzden şimdiden bunları dert etmeyin,bence...
başka gelen yokmu ya özellikle 24 ünde)
sn nezmn gdysn ?
Bayanları Donutsa vermişler erkekleride abur cubura pizzacı falan![]()
Pizza hut beklerimplanlar büyük
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks