Hangi milletden olursa olsun insan olsunda![]()
Hangi milletden olursa olsun insan olsunda![]()
uygun konaklama bulan varmı arkadaşlar
FORZA ES-ES
bende north conway rent hpuse dıye aratıyorum fakat hep tatil restal ları cıkıyor onalrda genelde hep 6 yatak odalı 12 kısı kalır dıye yazılı e öle olunca haftalık fıyatları 550-1000 dolar arası deısıyor 10 12 ye bolunce bısı etmıyo ama onemlı olan o kadar kısı bulmakbize lazım olan 1 odalı veya studyo tarzı evler bakalım hayırlısı işveren yardım edıcegını soledı bize
FORZA ES-ES
@skyline26
Nerede calışacaksın NC' de ?
@ skyline @gulse biz ned sullivans da rezervasyon yaptrdk,çnkü adventure suit baya uzak çalışıcağımız yere umarım öteki ev yakın olur
@skyline26
nasıl bi yer olduğu hakkında pek bilgim yok,fotoğraf fln görmedim ama sorduklrm menun kalabilcegmi söyledi ,job offerda da kalıcak yerle ilgli içinde olanlrı fln söylemşler okdrdı sadece. haftalık 80$
FORZA ES-ES
bu arada su sıtede gzl yerler var ama işde genelde 6+ kişilik hep
North Conway NH Vacation Rentals Condo Home Rentals Cabin Rentals.
FORZA ES-ES
Biliyorum orası cok ters yanlız yolları yürülecek veya bisiklet sürülecek gibi değil araç lazım sana.Ned'in o tarafta kiraladığı ev yok bildiğim kadarıyla.
Patronunla konuş sana oradan bir yer ayarlamaya baksın North conwayde konaklama bulmak zaten zorken bartlett e bulabileceğini hic sanmıyorum kendi imkanlarınla.
sanıorm ki bzm kalıcağımz yerlerde gene 6+ kişi fln vardr byk iht ama yapcak bsy yok, genede farklı seçenkler blursak irtibatı koparmayalım![]()
ooww outletcisin sentmm hacım ya su konaklama işi inşallah hallederiz en kısa sürede
mt washington un facebook sayfasına yazı yazdım ev için link verdiler baya ama pahalı onalrda puff sen nasıl bulmusdun konaklamanı ılk gıttıgınde ?
FORZA ES-ES
Hacı önceki seneler calıştığım yer sağlıyordu konaklamayı bu sene işi değiştim.O patron konaklamayı sadece kendisi için çalışanlara veriyor ama konuşursam oraya girebilirim ev konusunda biraz pipirikli de.O da olmazsa amerikalı bir arkadaşımla kalacağım kirasına ortak olup.
hacı eğer vizeyi alırsak 13 haziran ucmayı dusunuyoruz 15 i iş bası yapıcaz cunku artık hayırlısı ac açık kalmayızya diycem amerikadabundan öncekilere bakınca kalanlar vardı sanırım ama bakalım ya herşeyin hayırlısı hacım eyw çok saol gidersek ama elbet görüşelim isim ne bu arada ? benimki yasin
FORZA ES-ES
Merhabalar Arkadaşlar bende north conway de burger kingde çalışcam. Bir çogumuz gibi bende konaklama ayarlamadım henüz çalışacağım yerde sağlamıyor napabilirim tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı yada gidenlerle birlikte ev fln tutabilirz ?
Musa hacı işveren saolsun ev ayarladılar bize bi yaşlı bayanın yanında bi odasını kiralıycak ev işinide hallettik ama en önemli aşamalardan 2 tanesi kaldı vize + uçak bileti vize tarihih daha alınmadı bekliyoruz bakalım umarım ankarada da bitmez tarihler 18 i diyoduk ama istanbulda 25i açılmış gibi bi laf duymus sanırım sordu yok açılmamış gene ankaraya kaldık bende sorun yokda kız arkadaşım 1.87 ortalama 4. sınıf bi sıkıntı olur muki ankarada
FORZA ES-ES
Burger King demek senin ki biraz 'risk budur' olmuş![]()
Hocam kendi imkanlarınla ev bulmak ölüm orada ev kiralayanlar sponsorlarla anlaşmalı olduklarını söylüyorlar sürekli o nedenle şirketine söyle onlar sponsor bağlantılı bulsunlar konaklamayı.
Yok hocam ya sıkıntı olmaz.Bana bak bu kacıncı olacak henüz 2 nin üstünde girmedim vize görüşmesine bu sene de dahilUcak biletiyle ilgili söyleyeceğim NY a değil Boston'a alın kesinlikle.Ulaşımla ilgili konuyu foruma sonra acacağım.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks