Merhabalar Arkadaşlar bende north conway de burger kingde çalışcam. Bir çogumuz gibi bende konaklama ayarlamadım henüz çalışacağım yerde sağlamıyor napabilirim tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı yada gidenlerle birlikte ev fln tutabilirz ?
Merhabalar Arkadaşlar bende north conway de burger kingde çalışcam. Bir çogumuz gibi bende konaklama ayarlamadım henüz çalışacağım yerde sağlamıyor napabilirim tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı yada gidenlerle birlikte ev fln tutabilirz ?
Burger King demek senin ki biraz 'risk budur' olmuş![]()
Hocam kendi imkanlarınla ev bulmak ölüm orada ev kiralayanlar sponsorlarla anlaşmalı olduklarını söylüyorlar sürekli o nedenle şirketine söyle onlar sponsor bağlantılı bulsunlar konaklamayı.
Yok hocam ya sıkıntı olmaz.Bana bak bu kacıncı olacak henüz 2 nin üstünde girmedim vize görüşmesine bu sene de dahilUcak biletiyle ilgili söyleyeceğim NY a değil Boston'a alın kesinlikle.Ulaşımla ilgili konuyu foruma sonra acacağım.
Yok hocam ya sıkıntı olmaz.Bana bak bu kacıncı olacak henüz 2 nin üstünde girmedim vize görüşmesine bu sene de dahilUcak biletiyle ilgili söyleyeceğim NY a değil Boston'a alın kesinlikle.Ulaşımla ilgili konuyu foruma sonra acacağım.[/QUOTE]
hacı ucak biletinide aldık bi vize kaldı allahın izniyle onuda bi alısak tmm dır bu arada ucak biletini ayın 13 une istanbul boston a aldık 1 de ordayız 4 gibi concordbus otobuslerı var direk logan airportdan north conwaya giden tek yon 35 dolar onlara bınıp gıdıcez öle dusunuyoruz sımdılık north conwayden zaten işveren bizi alıcak öle konuşduk
FORZA ES-ES
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks