dogru soyluyorsun paralar cok ama tecrubeli oldukca vergi iadesidir self olarak gitmedir bu sekilde masrafalri kisiyorsun. sonraki seneler gitmek daha kolay oluyor...
dogru soyluyorsun paralar cok ama tecrubeli oldukca vergi iadesidir self olarak gitmedir bu sekilde masrafalri kisiyorsun. sonraki seneler gitmek daha kolay oluyor...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
olum özgür burdamı yaşıyorsun lan![]()
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Ben annemden aldım parayıama her yıl ortalama 2 bin dolar okula kendim veriyorum.Bunu çalışarak yapıyorum bu yıl ilk kez gidecegim için önceden bir hazırlık yapmamışdım. Ailden aldım parayı.
Ben henüz gitmedim ama şöyle bir yorumda bulunacağım; geçenlerde facebooktan geçen sene bizim gideceğimiz iş yerine gitmiş olan Türkler ile iletişime geçmeye uğraşıyrdum Nihayet birini buldum, kendisi Eğlence Parkında Game Operator olmuş, aslında en azından basit diyalogları bilmen gerekiyor. Ama arkadaşın hiç mi hiç İngilizce'si yokmuş gerkeçten de belli ediyordu. Ama buna rağmen hiç sorun çekmemiş, bir sürü Amerikalı ile anlaşmış, fotoğrafları gayet samimiydi yani.
Bence "ben yapamam abi sorun çekerim" düşÃ¼ncesini kafadan silmek yeterli. Bir de gitmeden önce çevrenizdekiler ile İngilizce diyalog kurun, az olsun, basit olsun ama öz olsun. Ben birlikte gideceğim kız arkadaşımla İngilizce mesajlaşıyorum ve canımız istediğinde İngilizce konuşuyoruz örneğin. Kendisi bayağı bir iyi bu konuda YDS sınavında Türkiye derecesi lan biri, ona rağmen hatalar da yapsam da ufak tefek çekinmiyorum pek. Hatta kendisinin korkusu bu konuda biraz daha fazla diyebilirim.
Bence kendine güvende bitiyor olay.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks