Çok sağol hocam büyük bir yardımın dokundu şuan..DS 160 formunu online doldurdugumuzdan altında do not bring interwiev diye not düşmüşler.şirketin buna rağmen götür mü dedi?açıkçası ben götürmeyecektim..ne yapmalı sence?
Çok sağol hocam büyük bir yardımın dokundu şuan..DS 160 formunu online doldurdugumuzdan altında do not bring interwiev diye not düşmüşler.şirketin buna rağmen götür mü dedi?açıkçası ben götürmeyecektim..ne yapmalı sence?
Şu konuya bak istersen.http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html
Ds 160 internetten doldurulan bi form ama onaylanmış sayfanın çıktısı olması lazım sende.
Arkadaşlar ben 1 hafta sonra falan gireceğim. DS numaram geldi. Ankara'da oturuyorum ama şirketim İstanbul'da gir dedi.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
Olabilir tamam istanbul'da da girebilirsin ama Ankara'da girsen de olur.
---wat where amazing happens---
şimdi durum netleşti hocam.basvuru esnasında ds160 belgemi indirdim siteden ve 5 sayfalık tum bilgilerı içeren ustnde de do not bring interview yazan idi.ama mailime gelen 2 sayfalık ve kesin görüşmeye götürmem gerekenmiş şimdi farkı gördüm.t55 ve Ugur a teşekkürlerlen yine yeniden![]()
bu vize konusu beni geriyo nedense,upper-intermediate seviyesinde dilim konuşmamda fena degılımdır,bazen tıkandıgım zamanlar oluyo ama konuşurum anlaşırım genelde insanlarla,ortalamamda 2.85 nedersinizama bu yeni kurallar falan geriyo yinede insanı
sıkıntın olmasın arkadaşım adamlar demiş ki yapacağınız işi ve hangi eyalette kalıcaksanız onlar hakkında bilgiye sahip olun dıyorlar . Hepimiz için şimdiden hayırlısı.
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)
Bookmarks