Hadi ya başvurular başladımı? Peki DS formun geldimi gelmeden gidilemiyor diye bişey duydumda?
What an experience .!!
şimdi türkiyeden değil düşünün dünyada 58 tane islam ülkesi var hüseyin ismi çoğunluktadır büyük ihtimal dedemizin ismiymiş bizede koymuşlar ilk isim Can'ı kullanıyorm ama. konsoloslukta kadın problem yok herşey tamam dedi ama sarı kağıdı verdi hani eğer temizsen vericez pasaportu gibisinden anladım ben
ds formum da geldi ocak 20sinde filan yayınlanma süreci başladı 5 inde gelmiş aldım ajansdan gittim hemen. öyle yani.
...yanlış konuya yazmışım...silemedim silermisinz?
Konu inek tarafından (13-02-2013 Saat 01:42 AM ) değiştirilmiştir.
Work and Travel'ın amacı sapmış bence![]()
---wat where amazing happens---
Genelde 2 isimli olanlarin isim sorusturmasina kalmayacaklari soylenir aslinda.
Ben hepten battim o zaman, hem Ali var hem Osman![]()
Sıkıntı yapmaya gerek yok arkadaşlar...Vizede evdeki hesap çarşıya uymaz..Bi gidin bakalım da ..![]()
---wat where amazing happens---
isim sorusturmasi sadece islami bir isminiz oldugundan kaynaklanmiyor, ben ne Abdurrahmanlar ne Alaadinler gordum isim sorusturmasina katilmayan.
pasaporttaki resmin sakallı olup olmaması sorun cıkartırmı acaba?
Neden red yiyen arkadaşlar not ortalamasını bahane ediyorki belki başka bir olya var. İngilizceleri yetersiz yada çok farklı bir sebep. Not ortalamasına takılmayın. Bence.![]()
hayırlısı olsun . rica etsem soruları ayrıntılı olarak yazarmısın ?
Vizeye giren yok mu hala
[QUOTE=AnakinSkywalker;178583]Vizeye giren yok mu hala[/QUO
cav gidecekti naptı bilmıyorumm
Konu kaya0133 tarafından (22-02-2013 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir.
Umarım alırsın ya
Şurayi okurken bile heyecanlanan ben, konsoloslukta sorulan sorulara nasıl anlayıp, cevap verecegim yahuu
Edit: Kouzon'la giden arkadas var mı?
Hocam merhaba,
Ben de bu hafta vize görüşmesine gidicem.Ama bn self ayarladım ve sirketim abd de bu yüzden vizede gerekli evraklar konusunda danışabilceğim kimse yok.vizeye giderken hangi evrakları götürcez?malum sistem değişti net bilgi yok forumlarda.
şimdiden teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks