Ben yalnız gıtmeyı dusuneyorum ama cevreden tek basına katılmak zor olur orada zorlanırsın dıyorlar tam olarak ne yapmalıyım bılemıyorum![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
sorun yapma bence bi yolunu bulursun ama tek gitmek de cok iyi olur ingilizceni cok iyi gelistirirsin![]()
ya hocam zaten mutlaka yalnız baslıyosun bıseylere ılk kararı verırken bıle yalnızsın ben gıdecem dıosun bırseyler yapmaya baslıyosun ama soyle bırsey var bende yalnız cıktım yola ama yola cıktıktan sonra hıc yalnız kalmadım mutlaka kafa dengı bırılerı cıkıyo karsına helekı amerıka yolculugundayalnızda gıtsen bırıylede gıtsen amerıka macerası guzel gecer yalnız gıtmende korkulacak hıcbırsey yok bana sorarsan yola yalnız cıkmak daha ıyı derım ben !
ha bıde ıngılızce konusu var tamamen sana baglı olan bısey bu konu ıstersen cabalarsan gelısır her tarafın turk olsa bıle cabalamazsan gelıstıremezsın emek şart bu ıngılızce konusunda !!!
Baltimore,MD hakkında bi bilginiz var mı nasıl bi yer ve orda çalıştınız mı daha önce?
Baltimore da çalışmadım içinden geçtim gittim
zenci nüfusu biraz fazla olan biryer( sırf demografik bilgi yoksa zenci beyaz farketmez),
suç oranı yüksek olan biryer.
Baltimore bir şehir, küçük değil, baya baya şehir. John hopkins hastenesi vardır, istanbul-gebze arasında, John hopkins üniversitesi de baltimore'da, şehir içinde.university of MD'de orada, şehir içinde.
baltimore'un limanı meşhur, güzel bir limanmış ama ben göremedim.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks