Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kararsızlık

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Exclamation kararsızlık

merhaba kararsız kaldığm bi konu hakkında yardım istiyorum .gitceğim şirket bana hershey de çikolata fabrikasını önerdi bense ocean city de prep cook luk istiyorum fakat bunu söylediğimde orlar pahalı geçinemezsin sen git hersheye gibi laflar söylüyorlar bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı revoltck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba kararsız kaldığm bi konu hakkında yardım istiyorum .gitceğim şirket bana hershey de çikolata fabrikasını önerdi bense ocean city de prep cook luk istiyorum fakat bunu söylediğimde orlar pahalı geçinemezsin sen git hersheye gibi laflar söylüyorlar bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    ben bu iki yerede gitmedim ama aralarında pek bi mesafe farkı yok gibi yanlış bakmadıysam pahallık olarak bişey soleyemıcem ama hangisi olursa olsun cok eğleneceksin eminim ilk defamı gidiorsun bilmiyorum ama şöyle söyliyim ben new orleans louısanaya gittim hemde necronun o meshur anılarını dınledıkten sonra soyle bi baktıgında amerıkanın en kotu eyaletlerınden bırı gıbı gozukuyor ama ben cok eglendım amerıkada nereye gıdersen gıt eglenırsın ve guzel gecer yanı genelde bazı arkafaslar cok kotu durumlarla karsılastılar tabı ama yuzde 5 dıyelım onlara ha bı konuda sırketını dınle bence hangı sehırde yaam ucuzsa ona gıt derım ben para bırıktır sonra gezmeye nereye ıstersen gıt calısırken zaten gezmeye cok vaktın olmuyo onemlı olan travel kısmını guzel planlayıp gezmek ben oyle yapmıstım bbenım fıkrım bu nacızane ...

ekrana bakmadan yazdım sole bı baktım baya yazmısım ya ekran dolmus nerdeyse

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ocean city nin durumunu iyice araştır ve kazanacağın parayla geçinebilir misin onu hesapla önce...eğer durum kurtarırsa şirketine oraya gitmek istediğini bildir...istemediğin yerde çalışmak seni mutsuz eder çünkü..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu iki yerede gitmedim ama aralarında pek bi mesafe farkı yok gibi yanlış bakmadıysam pahallık olarak bişey soleyemıcem ama hangisi olursa olsun cok eğleneceksin eminim ilk defamı gidiorsun bilmiyorum ama şöyle söyliyim ben new orleans louısanaya gittim hemde necronun o meshur anılarını dınledıkten sonra soyle bi baktıgında amerıkanın en kotu eyaletlerınden bırı gıbı gozukuyor ama ben cok eglendım amerıkada nereye gıdersen gıt eglenırsın ve guzel gecer yanı genelde bazı arkafaslar cok kotu durumlarla karsılastılar tabı ama yuzde 5 dıyelım onlara ha bı konuda sırketını dınle bence hangı sehırde yaam ucuzsa ona gıt derım ben para bırıktır sonra gezmeye nereye ıstersen gıt calısırken zaten gezmeye cok vaktın olmuyo onemlı olan travel kısmını guzel planlayıp gezmek ben oyle yapmıstım bbenım fıkrım bu nacızane ...

ekrana bakmadan yazdım sole bı baktım baya yazmısım ya ekran dolmus nerdeyse
    onlarda aynısını demişti güzelce biriktirirsin paranı sonra istediğin yere gidersin.bu da aslında mantıklı geldi çalışırken sadece haftasonu boşluk oluyor ondada sadece yakın yerlere gidebilirisn.pahalılığını bende bilmiyorum sadece söyledikleri kadar işte.fikrin için sağol bu arada

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ilk defa gidicek olanlardanm ama oceancity düşÃ¼nüyorm geçen sene kusen ordaydı şirketi işini iptal etti ama o 2 iş buldu 4 temmuzdan sonra iş imkanı fazlaymış diğer yer ile ilgili bişey diyemem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa gidicek olanlardanm ama oceancity düşünüyorm geçen sene kusen ordaydı şirketi işini iptal etti ama o 2 iş buldu 4 temmuzdan sonra iş imkanı fazlaymış diğer yer ile ilgili bişey diyemem
    bende ilk defa gitcem hazırlığım daha üniye geldik direk katıldık işte bakam nolcak

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ocean city de is imkani fazla ama inanilmaz sekilde watci sayisi da fazla unutmamak lazim kesin iki iste calisirim diye gitmeyin.. umarim iki isi kolaylikla bulursunuz. bir de bulgar ve ruslarin okullari erken bittiginden onlar mayis ayinda gelip tum isleri kapiolar malesef..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ocean city de is imkani fazla ama inanilmaz sekilde watci sayisi da fazla unutmamak lazim kesin iki iste calisirim diye gitmeyin.. umarim iki isi kolaylikla bulursunuz. bir de bulgar ve ruslarin okullari erken bittiginden onlar mayis ayinda gelip tum isleri kapiolar malesef..
    pahalı mı peki?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

o kdr bilgim yok ama cok basit bi olcutu vardir yasam pahaliliginin konaklama? konaklamasi ne kadr isinin??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

o kdr bilgim yok ama cok basit bi olcutu vardir yasam pahaliliginin konaklama? konaklamasi ne kadr isinin??
    80 dolar falandı heralde hershey de daha da az olabilir. ocean city tam bilmiyorum

PS:haftalık

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

abi madem senin ilk gidişin kapa gözünü git ya okeyde derler ya ilk elin günahı olmazmıs diye zaten bu gidişinde tecrübe edineceksin bence sec birini fazla düşÃ¼nme zaten bole düşÃ¼ndükçe işin içinden cıkamaycaksın herkes farklı seyler yasamıs aynı yerlede bıle senin ne yasayacagını kimse bilemez ...!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

benim bir arkadasim ocean city'de is bulamadi, maine gitti sonunda. yani ruslarin en sevdigi yerlerden biri. dikkatli olmak lazim.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ocean da asagi yukari haftalik 80-85 filan olur. yemek icin cok da fark olmuyo tum ulkede ucuz urun satan marketleri bulmak mumkun ayrica mc donalds gibi yerler asagi yukari heryerde ayni fiyatta oluo.. yani eger konaklama da cok fark yoksa yasamda da cok fark olmaz.. hangi iste kac saat calisirsinn ne kadar kzanirsin bilmem tabi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

abi madem senin ilk gidişin kapa gözünü git ya okeyde derler ya ilk elin günahı olmazmıs diye zaten bu gidişinde tecrübe edineceksin bence sec birini fazla düşünme zaten bole düşündükçe işin içinden cıkamaycaksın herkes farklı seyler yasamıs aynı yerlede bıle senin ne yasayacagını kimse bilemez ...!
    En iyisi öyle yapmak yarın dicem tamam gidiyorum inş güzel olur ama iyi gaza getirdin sende

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ocean da asagi yukari haftalik 80-85 filan olur. yemek icin cok da fark olmuyo tum ulkede ucuz urun satan marketleri bulmak mumkun ayrica mc donalds gibi yerler asagi yukari heryerde ayni fiyatta oluo.. yani eger konaklama da cok fark yoksa yasamda da cok fark olmaz.. hangi iste kac saat calisirsinn ne kadar kzanirsin bilmem tabi
    3-5 dolar farketmez ocean city de daha önce bulundun mu?hersheyde haftalık 40 saat ocean da 35 saat fiyatları aynıydı heralde 8 olması lazım.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

benim en iyi arkadaslarimdan biri oraya gitti memnundu ama para biriktirme gibi derdi yoktu gezerim eglenirim diye gitti memnun dondu otelde housekeeper olarak calismisti haftada 35-40 saat calismisti dedigin gibi ehh biraz alisveris ve ny gezmesiyule donmustu ama orda eglendigini soylemisti

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

benim en iyi arkadaslarimdan biri oraya gitti memnundu ama para biriktirme gibi derdi yoktu gezerim eglenirim diye gitti memnun dondu otelde housekeeper olarak calismisti haftada 35-40 saat calismisti dedigin gibi ehh biraz alisveris ve ny gezmesiyule donmustu ama orda eglendigini soylemisti
    para biriktirme telaşı da yok bende gezdirsin biraz alışveriş yeterRahat yerdir yaz bide insan denizi özler onun için orasını daha çok istiyordum da bakcaz artık.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

En iyisi öyle yapmak yarın dicem tamam gidiyorum inş güzel olur ama iyi gaza getirdin sende
    hocam bizde gectik o yollardan düşün düşün biyere varamıyosun zaten sec deki tamam ya buraya gidiom işte sonra ona göre planını yap en güzeli bu bak bir arkadaşımız diyoki benim tanıdıgım gitti oceana iki işte çalıştı bir diğer değerli forum üyemiz de diyoki benim arkadaşım gitti oceana iş bulamadı yani bu birazda senle alakalı

yinede kendin karar ver ben fikrimi söyledim sadece ...!

bak sonra beni orda bulup ulen senın yuzunden geldi bunlar basıma deme

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hocam bizde gectik o yollardan düşün düşün biyere varamıyosun zaten sec deki tamam ya buraya gidiom işte sonra ona göre planını yap en güzeli bu bak bir arkadaşımız diyoki benim tanıdıgım gitti oceana iki işte çalıştı bir diğer değerli forum üyemiz de diyoki benim arkadaşım gitti oceana iş bulamadı yani bu birazda senle alakalı

yinede kendin karar ver ben fikrimi söyledim sadece ...!

bak sonra beni orda bulup ulen senın yuzunden geldi bunlar basıma deme
    yok demem öyle bi şey debelli olmaz tabi kendin yaratcan ordaki anılarını arkadaşlıklarını sonuçta.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yok demem öyle bi şey debelli olmaz tabi kendin yaratcan ordaki anılarını arkadaşlıklarını sonuçta.
    Bu konuda haklısın bende Ocean ve hershey arasında kalmıştım.Hersheye seçtim Choc. company gel istersen bak orada olacam

UKLA mı bu arada ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı m3lijh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda haklısın bende Ocean ve hershey arasında kalmıştım.Hersheye seçtim Choc. company gel istersen bak orada olacam

UKLA mı bu arada ?
    sende mi çikolata fabrikası benim işde ordaydı.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hershey Park'ta 3 yaz çalışmış biri olarak söylüyorum ki eğer gidebiliyorsan Hersheypark'a git. Hershey Chocolate Company seni hem yorar, hem de müthiş disiplinli bir fabrikadır. Konaklaman da muhtemelen 340 USD olacaktır aylık olarak. Çünkü 3-4 senedir aynı konaklama ücreti alınıyor.
    Ocean city ise gezmek ve tatil yapmak için güzel bir yerdir ama para kazanma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Çünkü çok fazla WATçı olur.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bizim oraya geçen sezon ortası işsiz kalıp gelenler olmuştu ocean cityden

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı wasab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hershey Park'ta 3 yaz çalışmış biri olarak söylüyorum ki eğer gidebiliyorsan Hersheypark'a git. Hershey Chocolate Company seni hem yorar, hem de müthiş disiplinli bir fabrikadır. Konaklaman da muhtemelen 340 USD olacaktır aylık olarak. Çünkü 3-4 senedir aynı konaklama ücreti alınıyor.
    Ocean city ise gezmek ve tatil yapmak için güzel bir yerdir ama para kazanma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Çünkü çok fazla WATçı olur.
    ?
    hershey nasıl bi yer sosyallik açısından tavsiyye eder misin?kalınacak yerler nasıl?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ocean city tatil beldesi elbette pahalı olacak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hershey küçük ve güvenli bir kasaba. Park ve Shakey's haricinde hiç bir şey yok. Shakey's de bütün WATçıların toplandığı bir bar. Yaşın 21'in altındaysa oraya girme şansın olmaz. Çünkü ciddi ciddi kimlikleri inceliyorlar. Bunun haricinde WATçılar hep bir arada yaşıyor. Daha önce Briarcrestte ve Harrisburg'da kalıyorlardı öğrenciler. Homepartyler meşhurdur. Fakat son yıllarda Hershey'e çok fazla Kolombiyalı ve Dominik Cumhuriyeti'nden öğrenciler gidiyormuş. Bu da Türk öğrencileri zorlayabilir. Çünkü o arkadaşlar gerçekten çok disiplinli çalışıyorlar ve ben şunu yapmam ben bunu yapmam gibi tartışmalara girmiyorlar.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ev partileri güzel oluyo tavsiye ederim kimse davet etmese bile kendi ev partini yapabilirsin 3 adımda anlatıyorum bak şimdi

adım 1: minimum 3 farklı milletten toplam 8-9 kişi buluyosun aralarında kızda olsun mutlaka
    adım 2: herkesin eline içkileri veriyosun zaten ucuz
    adım 3: müziğin sesini biraz acıyosun

bu durumda yarım saat bekliyosun kardeşim ve sonra müziği duyan geliyoooooo hemde içkisiyle tabi bunu yapmadan önce depozitoyu gözden çıkarmak lazım ))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ev partileri güzel oluyo tavsiye ederim kimse davet etmese bile kendi ev partini yapabilirsin 3 adımda anlatıyorum bak şimdi

adım 1: minimum 3 farklı milletten toplam 8-9 kişi buluyosun aralarında kızda olsun mutlaka
    adım 2: herkesin eline içkileri veriyosun zaten ucuz
    adım 3: müziğin sesini biraz acıyosun

bu durumda yarım saat bekliyosun kardeşim ve sonra müziği duyan geliyoooooo hemde içkisiyle tabi bunu yapmadan önce depozitoyu gözden çıkarmak lazım ))
    tamam taktiği de aldık uygulama kaldı bi yazın

wasab 3 kez gittiğine göre epey sardı orası seni?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sarmasından ziyade arkadaş ortamım güzeldi benim. bir de son sene supervisor olmuştum parkta ondan 3 sene gittim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı wasab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarmasından ziyade arkadaş ortamım güzeldi benim. bir de son sene supervisor olmuştum parkta ondan 3 sene gittim
    peki hayat nasıl ucuz mu yani istediğini falan bulabiliyor muydun?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks