Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kararsızlık

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı revoltck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba kararsız kaldığm bi konu hakkında yardım istiyorum .gitceğim şirket bana hershey de çikolata fabrikasını önerdi bense ocean city de prep cook luk istiyorum fakat bunu söylediğimde orlar pahalı geçinemezsin sen git hersheye gibi laflar söylüyorlar bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    ben bu iki yerede gitmedim ama aralarında pek bi mesafe farkı yok gibi yanlış bakmadıysam pahallık olarak bişey soleyemıcem ama hangisi olursa olsun cok eğleneceksin eminim ilk defamı gidiorsun bilmiyorum ama şöyle söyliyim ben new orleans louısanaya gittim hemde necronun o meshur anılarını dınledıkten sonra soyle bi baktıgında amerıkanın en kotu eyaletlerınden bırı gıbı gozukuyor ama ben cok eglendım amerıkada nereye gıdersen gıt eglenırsın ve guzel gecer yanı genelde bazı arkafaslar cok kotu durumlarla karsılastılar tabı ama yuzde 5 dıyelım onlara ha bı konuda sırketını dınle bence hangı sehırde yaam ucuzsa ona gıt derım ben para bırıktır sonra gezmeye nereye ıstersen gıt calısırken zaten gezmeye cok vaktın olmuyo onemlı olan travel kısmını guzel planlayıp gezmek ben oyle yapmıstım bbenım fıkrım bu nacızane ...

ekrana bakmadan yazdım sole bı baktım baya yazmısım ya ekran dolmus nerdeyse

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu iki yerede gitmedim ama aralarında pek bi mesafe farkı yok gibi yanlış bakmadıysam pahallık olarak bişey soleyemıcem ama hangisi olursa olsun cok eğleneceksin eminim ilk defamı gidiorsun bilmiyorum ama şöyle söyliyim ben new orleans louısanaya gittim hemde necronun o meshur anılarını dınledıkten sonra soyle bi baktıgında amerıkanın en kotu eyaletlerınden bırı gıbı gozukuyor ama ben cok eglendım amerıkada nereye gıdersen gıt eglenırsın ve guzel gecer yanı genelde bazı arkafaslar cok kotu durumlarla karsılastılar tabı ama yuzde 5 dıyelım onlara ha bı konuda sırketını dınle bence hangı sehırde yaam ucuzsa ona gıt derım ben para bırıktır sonra gezmeye nereye ıstersen gıt calısırken zaten gezmeye cok vaktın olmuyo onemlı olan travel kısmını guzel planlayıp gezmek ben oyle yapmıstım bbenım fıkrım bu nacızane ...

ekrana bakmadan yazdım sole bı baktım baya yazmısım ya ekran dolmus nerdeyse
    onlarda aynısını demişti güzelce biriktirirsin paranı sonra istediğin yere gidersin.bu da aslında mantıklı geldi çalışırken sadece haftasonu boşluk oluyor ondada sadece yakın yerlere gidebilirisn.pahalılığını bende bilmiyorum sadece söyledikleri kadar işte.fikrin için sağol bu arada

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks