Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Unclocked Iphone

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

zati cin malının ıyısı de var kotusu de yanı bu kacınılmaz bısı...abd de calıstıgım otelde musterılere verılen bornoz ve havlu takılmarı turkıye uretımlıydı.yanı tr den getırtılmıs.ayrıca dollar tree dıye bır yer vardı tr dekının bır mılyoncukcusu bu markette hersey bır dolardı.tr de gıdıyorsun bır mılyoncukcuya sadece adı bırmılyoncu ıcerı bakıyorsun hıcbısı bırmılyon degıl daha pahalı ama dollar tree de hersey bır dolardı ordada tursular ve coraplar tr den getırtılmeydı gordugumde cok sasırmıstım.hoteldekı havlular cok kalıtelıydı ama o bır dolarcıkcıdakı tursular ve coraplar kalıtesızdı...
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zati cin malının ıyısı de var kotusu de yanı bu kacınılmaz bısı...abd de calıstıgım otelde musterılere verılen bornoz ve havlu takılmarı turkıye uretımlıydı.yanı tr den getırtılmıs.ayrıca dollar tree dıye bır yer vardı tr dekının bır mılyoncukcusu bu markette hersey bır dolardı.tr de gıdıyorsun bır mılyoncukcuya sadece adı bırmılyoncu ıcerı bakıyorsun hıcbısı bırmılyon degıl daha pahalı ama dollar tree de hersey bır dolardı ordada tursular ve coraplar tr den getırtılmeydı gordugumde cok sasırmıstım.hoteldekı havlular cok kalıtelıydı ama o bır dolarcıkcıdakı tursular ve coraplar kalıtesızdı...
    bahsettigin yeri hatirliyorum bende gercekten ucuzdu ama varya cook kalitesiz seylerdi ya benim turk mali konusunda en cok sasirdigim durum outletlerde diesele ve tommy ye girdigimde gordugum bazi mallarin arkasinda made in turkey yazili olmasiydi
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

tommy i bende hatırlıyorum bı tshirte bakıyordum onda gormustum...yıne aynen outletteydı
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dusunsene turkiyede pahali bi markadan bisey almak istiosun ama bakiyosunki arkasinda made in turkey yazio,alicak insan yok denecek kadar azdir sanirim
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

tr dekı tommy nın arkasında da tr de uretıldıgımı yazıyor acaba ?? bu arada bır bayan bır danısmanlık sırketı ıle ılgılı soru sormus cvp yazdım ama moderator onayından sonra gosterılecek dıyor ...ılk defa oldu boyle bısı ??
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)