wiseman ben havaalanina inerinmez almak istiyorum,evdekileri aramam lazim.
ozellikle anneannemi![]()
wiseman ben havaalanina inerinmez almak istiyorum,evdekileri aramam lazim.
ozellikle anneannemi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya hocam havaalaninda satilirmi bilmem ama havaalanlarinda ankesorluler var bi kac dolara evinle gorusursunBenden bi tavsiye wallmarttan aldiginiz pre paid telefonlarin ustunde yazanlarla hatti actirmayin.Mesela ben cingulardan aldigim telefonumu cingularin storesine goturup actirdim.Boylece hem ugrasmadim hemde tel numaramin son 4 rakamini kendim sectim
![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
acaba türkiye den orada kullanılabilecek uluslararası bir telefon kartı bulmak mümkün olmazmı? (telefon kulübelerinde kullanılanlardan)
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
ben ankarada bir yerde buldum uluslararası konuşma kartı diye bir şeydi 5 ytl falandı fiyatı ama bilemedim nerde kullanılıyor.olmazsa onu alırım denerim yanarsa 5 ytl yancak..
kullanımı standart zaten bi pin numarası oluyor bir de kontrol
yalnız kullanım dakikaları değişiyor.. bazı kartlarda 20 dakika konuşabilirken bazılarında 2 saati buluyor...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
http://www.all-phonecards.com/p/?id_...Submit2=SEARCH
linkte var detaylı olrak kart listesi... 10$'a 6 saat olan var konuşma süresi tek aramada...
ya benim aklıma bir şey geldi ben istanbuldan türkiyeyi ve yurtdışını arıyordum. Global kart ile. 5 ytl veriyosun. kulübeden numarayı arayıp pin kodunu giriyorsun ve daha sonrada aramak istediğin telefonu tuşluyorsun. şehirlerarası 1 saat , cep telefonlarıyla 20 dk konuşabiliyorsun. ama bidiğim kadarıyla bu kartla türkiyeden yurtdışını arayabiliyorsun. peki burda türkiyedeyken yurtdışından türkiyeyi arayacak bir kart bulamazmıyız.
eğer hafızam beni yanılrmıyorsa Ankarada metro alışverişmerkezinde görmüştüm ama bir kaç yıl oluyor. eğer burda bulabilirsek, burdan alıp gitmek en rahat çözüm![]()
Dostum,necro'nun yazdigi iste senin sordugun sey.
http://www.all-phonecards.com/p/?id_...Submit2=SEARCH
ben begendim
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şimdi en karlısı hangisi sizce nsl karar verdiniz bunu seçerken ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
en karlısı budur.. ben bunu alacagım...
http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=5420747
arkadaşlar bu pre paid telefonlar kontorlumu oluyo...
peki bu amerikada satılan hatları aldığımızda hemen arıyabiliormuyuz türkiyeyi yani uluslararası aramalara açıkmı hepsi?bide mobil veya ev farkediomu? son bi soru ülke kodu koyarakmı arıorz ?
prepaid kontürlü oluo evet... hattın aktif olması için şirketin internet sitesinden kayıt oluyorsunuz ie biliyorum.....
# Türkiyeyi dk 'sı kaç cent 'e aricam şimd ?
# Turkcell-Avae 'ya mesaj kaç kntr ?
# Tam olarak bize 30$ 'a mı patlicak ?
# İlk aldıımızda hediye dk ya da knre verio mu ?
1- türkiyeyi dakkası 10 cents
2-mesaj 5 cent
3-300 dakika konuşma hediye içinde..
4-tam 30 dolar evet
5-cep telefonları için emin degilim ama sanırım onlarda 10 cent
en mantıklısı ve en uygunu 20-30 $ lık bir pre paid kartlı telefon almak 3 aylığına bu kartlrın turkiyeyi aramada en ucuzu hangisi siz onu söleyin
Bencede bu iyimiş yha .. Peki bu kntrlü deilse fatura nereye gelicek ?
Ne bilim yha cent 'li faturalı gibi geldi.
# Türkiyeyi dk 'sı kaç kntr 'e aricam şimd ?
# Turkcell-Avae 'ya mesaj kaç kntr ?
amerikada kontür diye birşe yok dostum.. konuşmanın dakikası 10 cent işde 1 doların 10 da biri..
mesajda 5 cent.. 20 tane mesaj atacan ki daha 1 dolar olsun buda 1.25 ytl ederki hiç bişi degil..turkcell avea da 10 cent en fazla 15 cent çünkü sitesinde 10 ve 15 den başka ücret yok.. 15 cent tam olarak ne için anlamadım çünkü..
süper anlatmışsn çook saol
ya arandiginizda kontor gitmeyen hat hangisi herkes farkli birsey soylemis
acik ve net en karli telefon hatti hangisi net 10 mu
onur
Bide ben ..![]()
ya arkadaşlar size tavisiyem eger laptounuz varsa kesınlıkle getırın...ben su anda abd deyım...yolculuk bıraz yorucuydu....ewet wallmart a gıttım telefon bakmak ıcın..yanlız burada üni okuyan bi türk buldum vede bana burdan telefon almamı tavsıye etmedı..wallmart tan telefon almış lakın türkiyeyi arayamıyo....o yuzden sıze tavsiyem ailenizle haberleşmek için eğer laptopunuz varsa kesınlıkle getırın derim....ayrıca uçakta bir sürü yemek parfum şampuan....yanı aklınıza gelebılecek ne varsa getırdım..hıcbırını atmadılar....inş sizinde şansınız iyi gider...
Fakat bı net10 ile Türkiye 'yi arayabiliosun hemde 10 cent/dk mesaj ise 5 cent/1 adet![]()
ewt ya net 10 ıle aranabılıomus acaba arkadasın proceduru tam ugulamadıgı ıcın bı sorun mu yaşadı dedıgın gibi...
yani internetten felan aktif hale getirmek gerekiyomus yaa acaba ondan mı diorum bu olayı daha önce wallmartan telefon alan bı arkadas acıklarsa ıyı olur ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks