Work and Travel
Sayfa 14 Toplam 18 Sayfadan BirinciBirinci ... 4101112131415161718 SonuncuSonuncu
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 391 ile 420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Taharet musluğu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

okumuştum bunu süper yaw ama
    " THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

İlk başta tesisat sisteminin eksikliği paniğe yol açmıştı, nası ya?!?!! demiştim. Ancak bir arama yapınca bu konuyu buldum karşımda. Bidet olayı ikametgah için makul geldi. Islak mendil ve/veya bardak da mobil çözümler için ideal. Combo halinde maksimum verime ulacağından şüphem yok.

Yalnız şimdi arkadaşlar şöyle bir şey var... Vakti zamanında konuşulmuş tartışılmış, ve bir çok çözüm önerisi getirilmiş. Ancak sorun şu ki konu yarıda kalmış. Nasıl mı? E o kadar anlatan arkadaşlar gidip döndükten sonra "tecrübelerini" aktarmamışlar. Hangi yöntemi veya yöntemleri kullandınız? Ne tür sIKINtılarla karşılaştnız? Bunları da paylaşırsanız eğer konuya açıklık ve beraberinde kilit de gelmiş, bundan sonraki ihtiyaç sahipleri de okuyunca huzur bulmuş olur.

Öncelikle konuyu açan -ck- arkadaşımız olmak üzere, Fiorex, Aalpinist, cAv, beysin, ama özellikle ve kesinlkle master'ını bu konu altında yapmış olan Semih arkadaşımızdan ricamdır.

Bu arada hortlayacaksa böyle konular hortlasın dimi ama..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk başta tesisat sisteminin eksikliği paniğe yol açmıştı, nası ya?!?!! demiştim. Ancak bir arama yapınca bu konuyu buldum karşımda. Bidet olayı ikametgah için makul geldi. Islak mendil ve/veya bardak da mobil çözümler için ideal. Combo halinde maksimum verime ulacağından şüphem yok.

Yalnız şimdi arkadaşlar şöyle bir şey var... Vakti zamanında konuşulmuş tartışılmış, ve bir çok çözüm önerisi getirilmiş. Ancak sorun şu ki konu yarıda kalmış. Nasıl mı? E o kadar anlatan arkadaşlar gidip döndükten sonra "tecrübelerini" aktarmamışlar. Hangi yöntemi veya yöntemleri kullandınız? Ne tür sIKINtılarla karşılaştnız? Bunları da paylaşırsanız eğer konuya açıklık ve beraberinde kilit de gelmiş, bundan sonraki ihtiyaç sahipleri de okuyunca huzur bulmuş olur.

Öncelikle konuyu açan -ck- arkadaşımız olmak üzere, Fiorex, Aalpinist, cAv, beysin, ama özellikle ve kesinlkle master'ını bu konu altında yapmış olan Semih arkadaşımızdan ricamdır.

Bu arada hortlayacaksa böyle konular hortlasın dimi ama..
    yıkıLdım yaa geçen sene neLer kacırmısım ben buna biLe özeL konu acıLıp çözüm üretiLmiş.. hortLat birader konuyu hortLat.. =)) yıkıLdım harbiden yaa taharet musLuğu çözümLeri..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Okumadıysan hepsini oku.. Gece gece uykum kaçtı, komşular kesin uyanmıştır kahkahalarımdan!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Okumadıysan hepsini oku.. Gece gece uykum kaçtı, komşular kesin uyanmıştır kahkahalarımdan!!
    yok birader 28. sayfadayız nba macı var smdi onu izLicem ama sabah kesin okurum konu zaten yıktı beni direk kafama sıkacaktım o derece

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

sabahın 6 sı bende dıskodan daha yenı geldım bende merak yaptım konuyu bende okuycam yarın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabahın 6 sı bende dıskodan daha yenı geldım bende merak yaptım konuyu bende okuycam yarın
    Emre kesin oku bu konuyu baştan sona öLdüm bittim geberdim güLmekten.. semih4718 nickLi arkadas uzun zamandır foruma girmiyor sanırım.. burdan ona seLam oLsun pipetLi bardak ve aradan eL cıkması çözümüne koprum.. ama en cok güLdüğüm yorum: artık miLLet kahve faLan içerken arada bardağa bakıp " bu nasıL oLurki acaba" diycek.. yıkıLdım resmen.. iyi geceLer herkese butun yorumLarı okudum ama sabah oLdu nerdeyse

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende baştan sona okudum böyle önemli bir konu için üretilen çözüm önerileri ve yapılan komik yorumlar çok iyi özellikle sırt çantalarda 3 metrelik boru

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ancak asıl önemli olan şu an, o üretilen çözüm önerilerinin işe yarayıp yaramadığını öğrenmek..! O yüzden o arkadaşların gelip test sonuçlarını bildirmeleri lazım

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Ancak asıl önemli olan şu an, o üretilen çözüm önerilerinin işe yarayıp yaramadığını öğrenmek..! O yüzden o arkadaşların gelip test sonuçlarını bildirmeleri lazım
    waLLa orda bende kendimce çözümLer buLmuştum.. yaLnız ben orda taharet musLuğu oLmadığını biLmiyordum iLk tepkimi görmen Lazımdı resmen kafama sıkıodum nereye geLdik La biz die

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

bu konu bilinç altıma öyle işledi ki başlığı görünce bile direk kahkayı patlatıyorum artık

gecen sene ne makarasını cevirmiştik bilhassa semihin katkılarıyla baştan okursanız hoşunuza gider sizinde

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu bilinç altıma öyle işledi ki başlığı görünce bile direk kahkayı patlatıyorum artık

gecen sene ne makarasını cevirmiştik bilhassa semihin katkılarıyla baştan okursanız hoşunuza gider sizinde
    okumazmıyız cav hepsini okudum dedim neLer kacırmısım gecen sene oLayda sende varsın.. ee naptınız usa de işe yaradımı pipetLe açı tam hizaLanıyormu semih nereLerde geLsede yazsa

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okumazmıyız cav hepsini okudum dedim neLer kacırmısım gecen sene oLayda sende varsın.. ee naptınız usa de işe yaradımı pipetLe açı tam hizaLanıyormu semih nereLerde geLsede yazsa
    hocam hic sorma cok beyin fırtınası yaptık..cok cıkar yol aradık ama abd de hic birini uygulayamadım ama MC de her kola içişimde aklıma bu geliyordu

ne yaptın dersen büyük abdestle banyoyu peşpeşe getiriyordum he bazen zamanlar uymuyordu ama karnımız sancılana sancılana uydurmaya calışıyorduk

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı seasse_89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİlmeden gitseydim kafayı yerdim scaba bi yerde var da cok teknolojik bişi yapmış adamlar da ben mi goremorum bbulamıyorum derdim kesin
    Alıntı Kortanzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    calgonit kireç sökücü aldım bende

pohahahaha cok bomba olmus konu ya

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ben en azından şimdi gidince konudan haberdar olucam Yalnız işte geçen sene kesin ve ortak bi çözümde anlaşılamamış.. Muhtemelen geçerli bikaç yöntem vardır da, özellikle Semih'in bi uğraması lazım... Eminim yaratıcı bir değil bikaç çözüm bulmuştur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewwwwweett gençler efsane geri döndü

yzlnız ben halen bu sorunla boğuşuyorum suan polonyadayım

1 hafta oldu geleli burası amerika gibi deil emin olun ))
    " THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı semih4718 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ohhhoooo.. harbiden efsane geri dönmüş hocam poLonyayı bırakta usa da neLer yaptın çözüm yoLLarı işe yaradı mı

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

yakında taharet muslugu volume 1 olarak bı kıtap basar hemen ardındanda belgesel cekersın heralde

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Polonya'da ne iişin var ya?! Polonyanın kızları güzel olur derler... :P

Neyse Amerika'da ne yaptın demiycem, ne yaptığın belli zaten o hepimizde standart donanım olarak geliyo. Bizi işin nasıl yapıldığı daha çok ilgilendiriyo malum.. Merakla bekliyoruz...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sormayın gençler erasmus bu defa

forumda yazmstm sanrm gtmeden once çözümü bulmstum ben amazon.com da

bakayım bulursam linki paylaşcam bekleyın

asıl mıllet ne yapmıs ben onu merak edyrm D

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Amazon.com: Bidet BB-500: room temperature water bidet, with no electricity required: Health & Personal Care

tam boyle bişey olmasda buna benzer bıseydı ucaktan ınınce ılk aklma gelen we ılk aldım sey oldu malum

polonyadada bılıysnz mc donaldslarda falan pıpetlerın kalın olanını secmeye caba gosteryrm )

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Amazon.com: Bidet BB-500: room temperature water bidet, with no electricity required: Health & Personal Care

tam boyle bişey olmasda buna benzer bıseydı ucaktan ınınce ılk aklma gelen we ılk aldım sey oldu malum

polonyadada bılıysnz mc donaldslarda falan pıpetlerın kalın olanını secmeye caba gosteryrm )
    bu arada bu amazondakinin tazyiği nasıL =))

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

iyimiş... O dediğin siteyi hatırlıyorum, hatta ben de almayı düşünüyodum ondan.

Kullanışlı mı hakkaten?? Bi de internetten falan mı sipariş ettin? Nası yaptın?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tazyiğe diyecek bişey yoktu
    siparişi amazon dan verdim card finans kredi kartıyla
    4-5 gun sonra geldi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

tazyiğe diyecek bişey yoktu
    siparişi amazon dan verdim card finans kredi kartıyla
    4-5 gun sonra geldi
    tazyik iyiyse aLınır yaa. tazyiksiz oLsa ne işe yarar zaten

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aslında gayet önemli konu. pisliği sevmediğiniz sürece üstünde durulması gereken bir konu.
    bazı arkadaşlara neden bu kadar aşırı komik geldi anlamıyorum. ''ahahaha taharet musluğu demiş aman tanrım ne kadar komik yarıldım yaaa!! '' ???

herneyse bence cıvıtıp komik veya gereksiz birşeymiş gibi davranacağınıza çözüm yolları söyleyin yada boşuna kirlilik yapmayın ki çözüm arayan biri 18 sayfa boyunca sizin ''ahahah yarıldım'' ''ahhahaha koptum'' ''puhah abune be'' gibi saçma yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmesin.

Tecrübe Puanı
    24

Alıntı ItsBritneyB*tch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında gayet önemli konu. pisliği sevmediğiniz sürece üstünde durulması gereken bir konu.
    bazı arkadaşlara neden bu kadar aşırı komik geldi anlamıyorum. ''ahahaha taharet musluğu demiş aman tanrım ne kadar komik yarıldım yaaa!! '' ???

herneyse bence cıvıtıp komik veya gereksiz birşeymiş gibi davranacağınıza çözüm yolları söyleyin yada boşuna kirlilik yapmayın ki çözüm arayan biri 18 sayfa boyunca sizin ''ahahah yarıldım'' ''ahhahaha koptum'' ''puhah abune be'' gibi saçma yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmesin.
    anlaşılan bahsettiğin o 18 sayfayı okumadan yorum yapmışsın..eğer okumuşsan cözüm yolları net bi şekilde verilmiş..zaten cözüm yolları cabuk bulunduğu için bu kadar makara yapıldı..cözüm yolu ne dersen

-ıslak mendil
    -sürekli banyoda lavoba altında saklanacak bi bardak
    -istersen semih'in amazonda keşfettiği buluş
    -yok ben elimi sürmem diye düşünenlere de mc donalds cola bardağı ve hedefe ayarlanabilecek pipet tarafımızdan önerilir..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlaşılan bahsettiğin o 18 sayfayı okumadan yorum yapmışsın..eğer okumuşsan cözüm yolları net bi şekilde verilmiş..zaten cözüm yolları cabuk bulunduğu için bu kadar makara yapıldı..cözüm yolu ne dersen

-ıslak mendil
    -sürekli banyoda lavoba altında saklanacak bi bardak
    -istersen semih'in amazonda keşfettiği buluş
    -yok ben elimi sürmem diye düşünenlere de mc donalds cola bardağı ve hedefe ayarlanabilecek pipet tarafımızdan önerilir..
    verneL şişesi var bide.. =))daha fazLa su aLdığı için =))kaLdıki birader konu ne dersen de komik tamam mı =)) ewt sıkıntısını cektik bizLerde ama komik yani.. ayrıca 28 -29 sayfa boyunca çözüm arayan arkadasLar bi taraftanda geyik yapmısLar.. gayette iyi oLmus renk katmıs foruma..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

tabi ki herkes kendi capinda onlemler almistir kimse buna katlanamaz diye dusunuyorum.
    32 fl oz. gatorade isinizi gorcektir

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ya arkadaşlar.... Su tabancası niye kimsenin aklına gelmedi?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks