Ben en azından şimdi gidince konudan haberdar olucamYalnız işte geçen sene kesin ve ortak bi çözümde anlaşılamamış.. Muhtemelen geçerli bikaç yöntem vardır da, özellikle Semih'in bi uğraması lazım... Eminim yaratıcı bir değil bikaç çözüm bulmuştur
![]()
Ben en azından şimdi gidince konudan haberdar olucamYalnız işte geçen sene kesin ve ortak bi çözümde anlaşılamamış.. Muhtemelen geçerli bikaç yöntem vardır da, özellikle Semih'in bi uğraması lazım... Eminim yaratıcı bir değil bikaç çözüm bulmuştur
![]()
hocam hic sorma cok beyin fırtınası yaptık..cok cıkar yol aradık ama abd de hic birini uygulayamadım ama MC de her kola içişimde aklıma bu geliyordu
ne yaptın dersen büyük abdestle banyoyu peşpeşe getiriyordum he bazen zamanlar uymuyordu ama karnımız sancılana sancılana uydurmaya calışıyorduk![]()
ewwwwweett gençler efsane geri döndü
yzlnız ben halen bu sorunla boğuşuyorum suan polonyadayım
1 hafta oldu geleli burası amerika gibi deil emin olun))
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
Polonya'da ne iişin var ya?!Polonyanın kızları güzel olur derler... :P
Neyse Amerika'da ne yaptın demiycem, ne yaptığın belli zaten o hepimizde standart donanım olarak geliyo. Bizi işin nasıl yapıldığı daha çok ilgilendiriyo malum..![]()
![]()
Merakla bekliyoruz...
![]()
sormayın gençler erasmus bu defa
forumda yazmstm sanrm gtmeden once çözümü bulmstum ben amazon.com da
bakayım bulursam linki paylaşcam bekleyın
asıl mıllet ne yapmıs ben onu merak edyrmD
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
Amazon.com: Bidet BB-500: room temperature water bidet, with no electricity required: Health & Personal Care
tam boyle bişey olmasda buna benzer bıseydı ucaktan ınınce ılk aklma gelen we ılk aldım sey oldu malum
polonyadada bılıysnz mc donaldslarda falan pıpetlerın kalın olanını secmeye caba gosteryrm)
iyimiş...
O dediğin siteyi hatırlıyorum, hatta ben de almayı düşünüyodum ondan.
Kullanışlı mı hakkaten?? Bi de internetten falan mı sipariş ettin? Nası yaptın?
tazyiğe diyecek bişey yoktu![]()
siparişi amazon dan verdim card finans kredi kartıyla
4-5 gun sonra geldi
Aslında gayet önemli konu. pisliği sevmediğiniz sürece üstünde durulması gereken bir konu.
bazı arkadaşlara neden bu kadar aşırı komik geldi anlamıyorum. ''ahahaha taharet musluğu demiş aman tanrım ne kadar komik yarıldım yaaa!! '' ???
herneyse bence cıvıtıp komik veya gereksiz birşeymiş gibi davranacağınıza çözüm yolları söyleyin yada boşuna kirlilik yapmayın ki çözüm arayan biri 18 sayfa boyunca sizin ''ahahah yarıldım'' ''ahhahaha koptum'' ''puhah abune be'' gibi saçma yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmesin.
anlaşılan bahsettiğin o 18 sayfayı okumadan yorum yapmışsın..eğer okumuşsan cözüm yolları net bi şekilde verilmiş..zaten cözüm yolları cabuk bulunduğu için bu kadar makara yapıldı..cözüm yolu ne dersen
-ıslak mendil
-sürekli banyoda lavoba altında saklanacak bi bardak
-istersen semih'in amazonda keşfettiği buluş
-yok ben elimi sürmem diye düşünenlere de mc donalds cola bardağı ve hedefe ayarlanabilecek pipet tarafımızdan önerilir..
verneL şişesi var bide.. =))daha fazLa su aLdığı için =))kaLdıki birader konu ne dersen de komik tamam mı =)) ewt sıkıntısını cektik bizLerde ama komik yani.. ayrıca 28 -29 sayfa boyunca çözüm arayan arkadasLar bi taraftanda geyik yapmısLar.. gayette iyi oLmus renk katmıs foruma..
tabi ki herkes kendi capinda onlemler almistir kimse buna katlanamaz diye dusunuyorum.
32 fl oz. gatorade isinizi gorcektir![]()
Ya arkadaşlar.... Su tabancası niye kimsenin aklına gelmedi?![]()
Arkadaşlar yükte hafif ama kullanşlı ürünler seçme gayretindeyiz malum nerde ne zaman olacağı belli olmayan bir mesele
ayrıca gatorade lerin şu tıpalı şişeleri incelemeye değer![]()
abi tuvalet işiyle banyoyu bir araya getirmek en mantıklısı önce tuvalet sonra banyo![]()
E hadi iş olayını bitirdin, travel kısmına geçtin... Evinde değilsin seyahat halindesin.. Nolcek?!O dediğin zor.. Yolda sıkıştın.. Banyo yapıcak yer mi arıycan.. Bunun diyaresini hele aklıma bile getirmek istemiyorum!!! :
O yüzden en portable çözüm ne varsa ondan bulundurmak lazım..!
![]()
en basiti kolonyalı mendil gibi duruyor. ya da 3 ay sabredin.
Sorun değil. gidip orada otel odası temizleyeceğim kafayı buna mı takayım? Garip yemekler yiyip, farklı su içip kendimin olmayan yatağa yatacağım. İnsanın başına gelebilecek onca şey varken taharet musluğuna takılmam.
bu konu yine aktif sanırım![]()
Aslında garip yemekler ve farklı suyu içerken her şeyden çok bunu düşünmen gerekecek. Sonuçta sindirim sisteminin buna alışıp alışmayacağı konusu meçhul. Uyumlu davranırsa ne ala, ama bir de inat ederseee... İşte o xaman döner döner okursun buraları
Taharet musluğu insanın en temel ihtiyaçlarından biriyle "yakından" alakalıO yüzden aslında diğer her konudan daha ciddi bir konu. Ama dalga geçmek daha eğlenceli tabi
![]()
Ayrıca gitmemiş arkadaşlara bi ek bilgi daha vereyim oradaki alafranga tuvaletler yarısına kadar su dolu bizdeki gibi sadece dipte su yok..
Bir başka deyişle sanat eserinizi yüzerken görmeniz şaşırtıcı olmayacaktır![]()
Bilmiyorum Tr'de denk gelmedim hiç.O zaman bi bilgi daha Umimi tuvaletlerde kapılar arasında 4-5cm boşluk oluyor
Bir başka deyişle içerde yüzü gözü kızarmış iş üstünde insanlar görmeniz muhtemeldir..Ben Boston Logan airportta görmüştüm de adamın birini rüyalarıma girmişti valla![]()
İlginç ya bende Hollanda'da karşılaşmıştım bu durumla. Hiç hoş olmuyo, ama bulcaz bi yolunu artık.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks