Bende henüz yollayamıyorum pm. Adım soyadımı aratarak faceden bulabilirsin is smileburdan yasak galiba msn vermek :S
arkadaşlar new jersey e giden yok mu yaa six flags?
Vizeyi aldım çok şükür, büyük ihtimal 10'unda oradayım inşallah.![]()
vize reddi almazsam 18 Haziran'da Lake George'ta beraberiz sanırımMalum özel mesaj atmak yasak, adım Barış Can Aydın, İstanbul üniversitesinde okuyorum facebooktan bulabilirsiniz. Gidecek arkadaşlarla tanışsak çok iyi olur...
Vize görüşmen iyi geçer de alırsın vizeni inşallah. Ben çok korkmuştum ama sandığımdan kolay oldu çok şÃ¼kür, şimdi uçak biletim bile oldu çok mutluyum. :P
Ayrıca özel mesaj yasak değil ki 10 mesaja sahip olduğunda atabilirsin.![]()
hayırlı olsun vizen darısı başımavizeden korkmuyorum ingilizcem iyi ve not ortalamam 3.18 sevis yayınlandığında herşey tamamdır
,özel mesaj da bir anlık dalgınlığıma gelmiş 10 mesajım olmadığından atamıyorum
![]()
Ooo, bombalı saldırı planın yoksa rahat alırsın. :P
Herkesin dalgınlığına geliyor, bana da aynından olmuştu.
Senin ingilizce iyiyse parkta farklı yerlere düşeriz kesin, benim pek parlak değil açıkçası.![]()
olsun kalacağımız yer sonuçta aynı olacak.
![]()
20 si gibi bende bi arkadaşla gelicem ny six flagse iyi ya bayağa gelen var maşallahtrabzondan gelen varmı
six flags te izin günlerimizde kanada'ya geçebilir miyiz acaba ? 3 saat ottawa![]()
millet eğer lake george gidiyosanız ve araba kiralama gibi bir niyetiniz varsa kredi kartınızı kesin getirmelisiniz unutmayın çok işinize yarıyacaktır...
arkadaşlar bende bu yaz six flags lake george da olucam ve hillside motel die bi yerde kalıcam, laptop götürüp götürmeme konusunda çok kararsızım daha önce bu motelde kalmış olan varmı? laptopumun başına bişy gelmesinden endişe ediorum da. bir de şöyle bi ihtimal düşÃ¼nüorum gittikten kısa bir süre sonra ucuz bi netbook da işimi görebilir aslında sadece internete giricem nasıl olsa, en azından taşıması kolay olur... ne dersinizz?
öncelikle burdan oraya laptop götürmek pek sağlıklı değil. uçak için extra ağırlık olacaktır ve öğrendiklerime göre greyhound bus'ta genelde zenci ağırlıklı yolcular oluyormuş ve dikkat edilmesi söyleniyor. eğer yalnız gidiyorsan kesinlikle fazla sayıda çanta ve elektronik eşya götürmemeni tavsiye etmem. orada netbook fiyatları 200 $ dan başlıyor ki bu fiyat ülkemize göre çok uygun. orda işe yarar bir netbook alman çok daha iyi olacaktır. motel konusunda bir bilgim yok malesef.
hımm evet sanırım ordan almak daha doğru bi karar olucak, teşekkürler,
bahsettiğin hoteli de biraz araştırdım gerçekten güzel bir yer özellikle bu yaz havuz açılışı olacakmışparka 8 mil uzaklıkta. tek kişilik odada kaldığın sürece kapını kilitler çıkarsın bir problem olmaz diye düşÃ¼nüyorum.
umarım güzeldir, zaten birlikte gidiceğim arkadaşımla konuştm şimdi o netbook getircekmiş ztn, bende ordan alırım, artık kilitli bi odaya da kimse girmez heralde![]()
2 kişi gidecekseniz eğer hiç sorun olmaz ama yine de kapılar kontrol edin
ayın kaçında iş başlangıcı yapıyorsunuz ?
ya o konu brz şÃ¼pheliaslında 15 haziranda işe başlıyo görünüoruz ama ben bu sene mezun olucam ve mezuniyetimin tarihi hala belli değil, ve bu tarihten sonraysa da mezuniyet törenimi kaçıramam! işe biraz geç başlarım öle bi şansım warsa tabi
eyw, güzel olcak inş, beklentilerimi düşÃ¼k tutmaya çalışıyorum ama nafile![]()
ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ineceğimiz havalimanı bile bir şaheser
![]()
Ben de six flags great escape'e gidiyorum. 15-20 Haziran arasında tek gidicek arkadaşlar varsa birlikte gidebiliriz (:
mrb arkadaşlar yorumlarınızı okurken çok duygulandım ne şanslısınız ya çok güzel biyere gidiyorsunuz çok güzel zaman geçiriceksiniz bundan eminim.bende geçen yıl lake george steamboat ta çalışmıştım.ama great escape çok gidiyoduk çok eğlenceli bi yer. geçen sene orda çalışan arkadaşlarımızlada aynı yerde kalıyoduk.geçen yıl baya yağmur yağdı orda o yüzden çok saat alamamışlardı çoğu zaman o yüzden çok fazla para biriktiririm ümidiyle gitmeyin. ama sırf bunun içinde vazgeçmeyin lake georgeden.doğa harikası bir yerdir.birda heryere çok yakın.ny, wasıngton dc,boston, niagara,bunlar gezdiğimiz yerler.baya gezdik. bende çok kazanamadım ama kesinlikle paramı çıkardım ve istediğim kadarda gezdim.sorularınız olursa yazın girdikçe cvplamaya çalışırım bildiğim kadarıyla. şuan size çok özeniyorum![]()
MBrain 15 ya da 16 haziran'da gitmeyi düşÃ¼nüyorum ancak istanbul'dayım.
2010 DA SİX FLAGS A GİDİCEKLER KİMLER:d
lake georgeye gidecek akadaşlardan araba almayı düşÃ¼nenler varsa satılık 98 model ford windstar 7 kişilik van tarzı arabam var gelirken satmadım bu seneyede giderim diye ama gidemiyorum 1500 dolar civarında satmayı düşÃ¼nüyORUM
Hilsside motel demek =) 3.5 ay kaldım gecen sene orda. Yer olarak biraz kotu denilebilir sehrin merkezine yurumek yorucu oluyodu. Fiziksel kosulları da oyle mukemmel degildir. Odalar ya 2 kisilik ya 4 kisilik. Genelde 4 kisilik odalar cok fazladır. 1 Tane ortak mutfagı var orda ısteyen yemegini pisirir. Bu sene havuzu acilcakmıs. Bizim zamanımızda havuz da yoktu =)
Ama sahipleri Fred ve Sandy aman allahım bu kadar mı mukemmel insan olunur. Annenin babanın yapmadıgını yapacaklardır sana. Dunya tatlısı insanlar. Her konuda yardımcı olurlar. Hic merak etme. Laptobunuda gotur bence cokta hızlı olmasa bi interneti mevcut. Aksamları isten sonra vakit gecirmek icin iyi oluyodu.
Benden Sandy ve Fred'e selam soylersen sevinirim. Ozledim cidden onlari. Bi de kucuk kizlari Hanna yi opermisin benim icin![]()
15 haziran da orda olacağım bi problem olmazsa bekle beni lake george![]()
aldnmı bileti washburn?
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)
Bookmarks