ya arkadaşlar 8'nde giden yok mu?
ya arkadaşlar 8'nde giden yok mu?
semizi biz de 16 sında gidiyoruz airfrance lahangi uçuş seninki? biz 6 kişiyiz aynı uçakta şimdilik arkadaşlarla.
@gidergelmez
abi bence de burda tanışalım lake george a gitmeden iyi olur
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
evet ankaradayım ama şirket ismine izin veriliyor mu forumda bilmiyorum.AF2391 uçuş kodu benim sabah 9 uçağı.Ben de ismimin geçtiği üzere Tarık, arkadaşlar. aksoytarik.com msn adresinden ulaşabilirsiniz.Six flags da çalışmayacağım ben göldeki botlarda garsonluk yapacağım.Her türlü konuda birbirimize yardımcı oluruz iyi olur
arkadaşalar bende bus ene buraya gidiyorum 8 i ile 16 sı arası gidicem tanışşak yapapbiliyosak ortak bir gün gitsek bencede uygun olur herkese merhaba bu arada![]()
dan amca hahillside da kalacaksınız anlasılan dogayla icice
![]()
haklısın oktay.bende alp tanıştığıma memnun oldumnumaram 05064337601 msn:alp_vidinlisan eklersen konuşuruz ok?
ben indoor waterpark'ta lifeguard ım, lake george'da..eger birbirimize yakınsak bana da uyar araba işi falan..05374108450
Tarık uçuş kodunu öğrenip bana sölersen aynı uçakta gidip gitmediğimiz kesinleşir..
alp kardeşim bende memnun oldum ekledim konuşuruz bir ara semizii benimde aklıma yatıyor konuşuruz yine
bende 12 haziranda lake george da olcam ihşLh. selcuuuuk ekleyin tanışalım. bu arada tarık bende botlardayım.![]()
mrb arkadaşlar bende botta çalışıcam.yalnız bize verilen çalışma saatleri dışına pek çıkılmıomuş die duydum yani overtime olma ihtimali yokmuş 2. iş bulma durumu nasıl acaba?
duyduğuma göre ikinci bi iş bulma ihtimali çok yüksekmiş
maşallah botlar türk doluymuş bayabenim msn: aksoytarik.com arkadaşlar. Bazılarınızı ekleyemedim ben siz denerseniz sevinirim
![]()
yer gök türkmüş oralarda.orası biraz kötü ama eğlence iyimiş
bende lake george six flags de çalışıcam ama şimdi biraz tırstım, gerçekten yavru vatan dicek kadar türk varmı burada![]()
[QUOTE=tarick06;58721]Ben de oraya ilk defa gideceğim ama cidden varmışama dil in gelişmesini istiyosan biraz türk arkadaşlarından fedakarlık yapcaksın tabi[/QUOTEvize sonucun noldu ..
S-pectacular
Aldım sayılır ya işte ds formu gelince pasaportu filan ups ile göndercen dedi kadın.bundan sonra da vermemezlik etmezler demi?![]()
S-pectacular
2.21 ortalamam vardı.calculusum ff di sordu alıyomusun tekrar diye he dedim ben deteşekkür ederim sen ne zaman gidiyorsun görüşmeye?
benm abd macerasi yok busene..
S-pectacular
mesela neresi olsun otantik olarak
aslinda bi rusya ile israil istiom ben..
pasoporta abd israil ve rusya vizelerine goren polisler kimsin ulan sen
istihbaratmisn derler artik![]()
S-pectacular
ben gidim gelim tecrubelirimi de paylasirim![]()
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks