grup gidenlerdensiniz sizde desene..emnim memnun kalicaksiniz..zaten grup gittginiz icn caniniz sikilmicak..
grup gidenlerdensiniz sizde desene..emnim memnun kalicaksiniz..zaten grup gittginiz icn caniniz sikilmicak..
S-pectacular
grup giden arkadaşlar otelde mi park damı ççalışacaklar hangi bölümde olacaklar
arkadaşlar bu lake george'de ortalama haftalık çalışma saatleri nelerdir.ve overtime durumu nasıl?$hangi boulmun kazancı en iyidir?giden arkadaslar bilgi verirlerse iyi olur.
Biz de bu yaz lake george a gidiyoruz 8 arkadaş.Bir kısmımız göldeki botlarda çalışacağız bi kısmımızınki daha belli değil.Eğer gölde çalışan varsa veya bi izlenimi olan varsa tavsiyelerde bulunabilir mi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
steamboat da garsonluk yapcaz 5 kişigelirseniz bekleriz inşallah sorun çıkmadan yerleşebilirsek
Orda olucam zaten. yapacagınız güzel iş hayırlı olsun şimdiden.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
kısmetse bende bu yazz lake george dayım. vizeyi alırsam teknede barmenlik yapcam.
oo selçuk sen de bizdensin habaya türk olcak anlaşılan botlarda
lake george un genelinde cok turk oluyomuş zaten . sen hangi firmayla gidiyon?
yolda gecerken slmlasirsiniz artik
gecen sene adim basi selamnunaleykum diodum ben lake g. da![]()
S-pectacular
ben campus le gidiyorum. hem iyi iş de türk çok olmasıadaptasyon sorunu yaşamayız :P
arkadaşlar 2009 yılında great escape de çalışacak var mı?
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
ben great escapede çalışıcam.büyük ihtimal food bölümde olcak.
gidiş tarihin ne abi sen de air france almışın belki aynı uçağa denk geliriz![]()
ben 8 haziranda gidiyorum.
tam emin değilim ama erken giden iyi işi kapıyor diye biliyorum ben
hmm orda eğitim veriliyor yani.aslında ortamı görüp orda seçmek daha mantıklı zaten.
bu arada 8 haziranda gidenler varsa farklı hava yolları bile olsa buluşup beraber gidelim lake george'a.![]()
selam millet bende bu yaz lake georgia de olacam tanışsak gitmeden iyi olacak sanırım ben biraz geç gidecem ama belki denk geliriz.....
Konu gidergelmez tarafından (05-04-2009 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar 14 haziranda yola çıkacak olan var mı acaba? ??
bu arada GİDERGELMEZ lake georgeda nerde çalışcaksın nerde kalcaksın belli mi?
bende great george da log jam restaurantta çalışacağım.king hendrick die bi motelde kalcam
o maşallah sizin kalacağınız yerler bile belli hadan amcayı aramadık bile biz daha yer için ona ulaşın diyodu iş formunda
ya aslında daha kesin belli değil takma kafana ben daha pasaportu yeni çıkarıyorum işim çok yani tanışsak burda oraya gidince yardımcı oluruz birbirimize hava alanından oraya geçiş için bayağı para gidiyomuş sanırım aslında elbirliği ile bir şeyler yapabiliriz uyguna gitmek için tabi gidiş tarihleri uyarsa ben temmuz 1 de yolcuyum sizin durum nedir?
ben 14ünde gidiorum.senin nie o kadar geç gidergelmez?
benim okulun geç kapanmasından kaynaklanıyor son finalim 1 inde başka şansım yok ama orda denk geliriz belki
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks