öncelikle cevap için teşekkür ederim. ya 2.00 dan kasıtları ders geçme notuymuş.bizim okulda 2nci sınıfı 1.80 ile geçebiliosun. sanırım bunu da dikkate alırlar. oldu ki vizeyi alamadım. şirkete vermiş olduğum tüm paralar yalan mı oluyor?
öncelikle cevap için teşekkür ederim. ya 2.00 dan kasıtları ders geçme notuymuş.bizim okulda 2nci sınıfı 1.80 ile geçebiliosun. sanırım bunu da dikkate alırlar. oldu ki vizeyi alamadım. şirkete vermiş olduğum tüm paralar yalan mı oluyor?
o sırketınle yapmıs oldugun anlasmaya gore degısır ama sırketlerın cogu on kayıt harıc gerı kalanını tekrar verıyor...
rica ederim. 2.00 ortalama konsolosluğun istediği bir kıstas ama başvuru için zorunlu ve olması gereken bir şart değil, dediğin durumu dikkate alırlarmı bilemem.red alırsan paranın iadesi şirketinle alakalı bir durum, sözleşmede yazıyor olması ve bu durumu öncesinde şirketinle sağlam bir şekilde konuşman gerekir, yoksa verdiğin paranın yalan olup olmamasının hiçbir garantisi yok
Bence şansını dene 1.81 le diğer arkadasların dediği gibi ne not ortalaması, ne ,ingilizce seviyesi bu program için engelleyici durum değil. İlk senemde sadece soruları ezberleyerek girmiştim 30 sanıyede vize aldım, 2.senemde not ortalama 1.93 du gene vize aldım. Onemli ve temel kıstas geri dönecek misin dönmeyecek misin bölümün zor bunu vizede açıklarsan inanıyorum ki sorun olmayacak. Tabii riski almak sana bağlı
İade kısmına gelince cogu sirket on kayıt ucretını keser geri vermez paranın gri kalanını ise eylül ekim ayı gibi verır. Bu yüzden sözleşmede bulunan geri iade politikasını iyice oku, danısman söz ile ifade etsede sözlesmeyı oku.
asLında bircok sirket kritere uyduğun durumlarda red alırsan butun parayı iade ediyor, fakat kriterlere uymuyorsan ki uymuyorsun 2.00 istiyorlar en az ozaman şirketten şirkete değişiyor olay.. kimi 400 dolar kesiyor kimi 150 dolar ama illaki kesiyorlarbende makine müh. okuyorum ortalamam 1.50
bende denemeyi düsünüyorum ama ben self gideceğim için en az kesinti yapanı arıyorum.. sana bir tavsiye ortalaman fena değiL bana kaLırsa aLırsın vizeyi, bence en az kesinti yapandan ziyade kafana en cok hangisi yatarsa onLa git sora vizeyi aLınca pişman oLma şirket tercihi için... BOL ŞANS..
ben hazırlık olarak ortalamadan yırttımbu sene gıdıcem ınsallah WAT yapmaya ama hala eyalet secımı sorunum var artık bakalım ayarlancak bır seyler
![]()
Arkadaslar 2010 da sandiegoda pedicab işi yapan var mı bilgi almak istiyorum da..
İŞVEREN ADI: FUN FOOOD INC
Type of business:Food & Game Traveling Concessions
Job location:Fun Food Inc
City:Rocheste
Hourly wage (before taxes):$330 a week
YA ARKADAŞLAR BU İŞ MOBİLE FOOD AND GAME MİŞ BİLGİSİ OLAN VARMI KALACAK YERİDE KENDİLERİ VERİYOR VE ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞILIYORMUŞ BİLGİSİ OLAN OLUP YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM AMERİKADA YAYGIN MI BU
E.C PHILLIPS AND SONS INC'e gidecek varmı bu yaz???
E.C PHILLIPS AND SONS INC'e gidecek varmı bu yaz???
benimde cok arkadaslarım var gecen sene gıdenlerle gelıcem bnde zaten. ama 6 erek tek kız gelıroum![]()
yok hayır barışla soner
okadar olmaz fabrıkada hele ellı hıc olmaz
meltem ne ısın var senın yazık edersın kendıne![]()
arkadaşlar bu sene wat düşünüyorum bende ama henüz bir şirketle anlaşmadım. sizce çok mu geç kaldım? kontenjanlar dolmuş mudur? aklımda olan şirketlerin mart sonunda fuarları var ama çok kararsız kaldım açıkçası fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
geç değil eger ingilizcem iyi diyorsan şirketi arastir kararini ver ve job fairlara yetiş derim .
bölümüm ingilizce iktisat ama pratik eksikliği var bol miktardateşekkürler tavsiyen için. Diğer sorunda finallerimin 24 haziranda bitmesi. iş bulmakta zorlanıyor konuştuğum şirketler. ama yine de şansımı denicem sanırım
benimde 18inde bitiyor fakat tarihlere göre temmuza kadar alan işler var ve bazi şirketler hala fuarlarini bitirmedi araştirmanda fayda var![]()
teşekkürler tavsiyen için şansımı denicem![]()
fuarlar bitmesede,fuar olmadan webcamdan mulakat yapan yada direk ajans tarafindan yerlestirilerin isler hala var sirketlerde.Ingilizce iyise hele suan bile yeterince advanced ing isteyen is var.Diger turlu housekeeper yada restauranin mutfak isleri var.
hiç bu kadar geç kapanmamıştı ama bana denk geldi bu sene malesef
merhaba bende 1 hafta önce kayıt oldum ve şirketim united towers. virginia beach de housekeeper lık yapacağım kabul edilirsem. geç tarihlere kalmayın iyi işler bitiyor şirketler ayarlıyamıyor falan diye yazılmış hep. bende virginia beach i araştırdım güzel bir yermiş böyle bir işin bu tarihte gelmesi şans mı yoksa şirket beni kandırdı diye bişeyler düşünebilirmiyim. şirkete suç atmak gibi olmasın ztn oraya kayıtlıyım ama düşünmedende edemiyorum
isin oyle aman aman is olmadigi icin kalmistir bu zamana kadar![]()
niye tavsiye etmiyormusun virginia beach i . bana çok güzel geliyo sahilin dibinde fazla wat öğrencisi eğlenceli olucak gibi
yer guzel is kotu para kazanmazsin ama eglenirsin![]()
arkadaşlar ocean city md hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Bu yaz vizeyi alırsam ordayım
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks