Alıntı fatihhmutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sincili haklısın fakat oraya gidince sana açık söyliyim insanlar dönüyor biz Türklerle geçen yıl bu kadar da olmasa güzel planlar kurmuştuk fakat hepsi parasını hediyelik eşya , laptop tarzı şeylere harcadı.Bu amerika ya öyle herkese kolayca gitmek nasip olmaz gidip de gezememek de kötü oluyor.Bu yüzden en azından benim gideceğim yere yakın birisi varsa bu kadar olmasa da güzel bir tatil planlayabiliriz.Dediğin gibi imkansız değil ama bunun için para ve kendine güven olmalı her şeyden önce.Ben güveniyorum ve güvenen biri daha varsa çıksın istiyorum.
bende onu demek istedim yani oraya gidince fikirler değişebilyor şimdi burda anlaşırsınız sonra hesabını ona göre yaparsın olmazsa zor duurmda kalırsın tabiki bende gezmekten yanayım bende son senemde gitmiştim sadece bi ipod touch aldım oda hatıra kalsın diye geri kalan parayı gezmeye harcadım cokta iyi oldu hiç pişman olmadım bencede mutlaka gez dostum gezebildiğin kadar fazla gez tabiki buradan organize olun ben sadece olayın bu yönüne de dikkat cekmek istedim sen daha önce gitmişsin ama ilk defa gidecek arkadaslar heveslenip burdan tamam derler sonra sorun olur onlarda yazmadan önce böyle birşeyde olabilecegini hesaba katsınlar istedim !!!