sınıf arkadaşım geçen yıl va bush gardens da çalıştı bu yılda çalışıcakmış sözleşmesini imzalamış ...
sınıf arkadaşım geçen yıl va bush gardens da çalıştı bu yılda çalışıcakmış sözleşmesini imzalamış ...
self mi gidiyor ?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hmm, ilginc![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ikinci seferleri olanlara imtiyaz olabilir.
Peki.
self değil şirketle gidiyo
self icin de sirketle anlasmak zorundasin.. acaba bunu kesin olraka ogrenip forumda yazabilir misin? hangi sponsorla gidiyormus ve sirketle baska ogrencilerde gidecek mi? kac kisi gidiyor? bunlarin cevabini ogrenebilirsen iyi olur..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
istanbul armada mi ?
Peki.
bir farki yok sehrin, eger istanbul olsaydi birsey soyleyecektim o yuzden.sorun yok.
Peki.
arkadaşlar biz webcamle görüşeceğiz bush gardens`la türk öğrenci alıyor diye biliyorum..
Turklere kapilarini kapatan Busch Gardenstaydim dun.Fener formasi vardi ustumde, bir dayi yanima yaklasti ingilizce, Fenerbahceyi cok mu seviyorsun dedi, dedim Turkmusun, dayi Turkmus meger ...
Peki.
hic aklima gelmedi, gerci kime sorardim onu da bilmiyorum.
Peki.
WAt'ında eski tadı kalmadı.
Mesela benım son uc senedır gıttıgım gaıdos-caseys restaurantlarıda(@galveston ısland) turklerı almama kararı aldı gecen sene zorluk yasatan turklerden dolayı
LIVE IS LIFE
ARkadaşlar B.gardens Türk almıyor die bşey yok ????
Merhaba Fiorex.. Oncelikle bi yanlışlığı düzeltmeye calısayım.. O sene SixFlags'de olanlar overtime için değil, dominik cumhuriyetinden gelen çalışanların hem kasalardan para çalmaları hemde türkler ve diger uyruklu ögrencilerden daha fazla calışmalarıydı.. Yapılan grev bunun içindi.. Hangi ülkeden olursan ol, sen olsan hakkını aramazmıydın ?
Mt Olympus'a 20 Nisan'da gittim en son. HR'la konusmama gore ki fuarda taniyanlar bilir Carrie, yaklasik 50 ye yakin Turk'un yalnizca bir sirketten gelecegini soylediler. bunun anlami bir sirketten alacaklar degil. Yani 50 den fazla Turk var yine bu kesin. Ancak kiz arkadaslari lifeguard olarak almiyorlar artik diye biliyorum. (gecmis senelerde bazi sorunlar yasanmisti) Ama kesin olarak Turkleri aliyor Mt olympus. Iciniz rahat olsun.
VA eyaletindeki bir yasayla, yabanci ogrenci alim orani dusurulmus.Cunku ekonomik krizden dolayi bolgenin halki is bulabilsin diye boyle bir yasa getirilmis.Busch Gardens a Taylandlilardan sonra daha ogrenci gelmedi hic yaz icin.
Peki.
Bilmiyorum ne oldu o kizlara ama daha ogrenci gormedim simdilik.Ozellikle Turkleri calistirmayacaklarini da sanmiyorum.Gorecez.
Peki.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks