Work and Travel
Toplam 113 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Busch Gardens Türklere kapılarını kapattı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla gecen yaz Busch Grdensta calistim ve hayatimin en guzel 3 ayini orada gecirdigimi belirtmek isterim.
    taskinlik sorun yaratma eylem yapma gibi hicbir olay olmadi bundan eminim
    hatta ruslar villageda cok ses cikardiklari icin defalarca uyari aldilar ben ve tanidigim bicok Turk arkadasimda supervisorlari tarafindan odullendirildi
    o sebeble nicin Turkleri istemedikleri hakkinda bi fikrim yok ne yazikki ama eger Turkleri almayip ruslari alirlarsa tam anlamiyla bi ayrimcilik yapmis olurlar..
    ve soylemeliyimki calisanlarinin neredeyse yarisinin Turk oldugu bi sirketin boyle bi karar almasi oldukca garip
    umarim bu karardan vazgecerler ve herkes Busch Gardensta calisma sansina sahip olur

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı zeffix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla gecen yaz Busch Grdensta calistim ve hayatimin en guzel 3 ayini orada gecirdigimi belirtmek isterim.
    taskinlik sorun yaratma eylem yapma gibi hicbir olay olmadi bundan eminim
    hatta ruslar villageda cok ses cikardiklari icin defalarca uyari aldilar ben ve tanidigim bicok Turk arkadasimda supervisorlari tarafindan odullendirildi
    o sebeble nicin Turkleri istemedikleri hakkinda bi fikrim yok ne yazikki ama eger Turkleri almayip ruslari alirlarsa tam anlamiyla bi ayrimcilik yapmis olurlar..
    ve soylemeliyimki calisanlarinin neredeyse yarisinin Turk oldugu bi sirketin boyle bi karar almasi oldukca garip
    umarim bu karardan vazgecerler ve herkes Busch Gardensta calisma sansina sahip olur

ben zati hala inanamiyorum turkleri almadiklarina.cunku uzun sureden beri turkler orda calisiyormus.busch gardense turkler gelmezse de eger, williamsburgta pek turk olmayacak demektir.
    Peki.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zati hala inanamiyorum turkleri almadiklarina.cunku uzun sureden beri turkler orda calisiyormus.busch gardense turkler gelmezse de eger, williamsburgta pek turk olmayacak demektir.
    şirketteki danışmanıma sormuştum bunu (sende herşeyi ona soruyorsun diyeceksiniz ) busch gardens ekonomik kriz yüzünden artık personel alamama konumuna geldi türklere bir kasıt yok aslında dedi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)