57 kişi ölmüş.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum.
57 kişi ölmüş.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum.
asil tartisilmasi gereken konu 6.0 siddetindeki bir deprem de bile binalarin yikiliyor ve insanlarin oluyor olmasi. herkes istanbul ve izmirde 6.0 dan daha buyuk depremler beklerken yani 20 milyon insanin yasadigi alanda yikici deprem beklenirken ne istanbulda ne izmirde en ufak bir hazirlik onlem calismasi yok. ozellikle guney istanbul cok buyuk tehlike altindayken hicbir calisma olmamasi cok dusundurucu. ayrica kadir bey gibi bazi kisilerin bazilarinin isine gelmeyen yontemlerinin de resmi olarak arastirilip o kisilere sarlatan muamelesi degil bilim adami muamelesi yapilmasi da sarttir. adam kactir depremi biliyor buyuklugunu tarihini yaklasik yerini biliyor ve adami sallayan yok.ilginc...
bu arada @sincili sen antakyali misin? hangi okulda okudun antakya da?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
abi bide bana sorun depremi sabhın 4.30nda yaşadım ve hala artçıları devam ediyor 20dk da bir sallanıyoruz
o yıkılan evler elazığın köyleri kerpiçten üst üste taşların konulmasıyla yapılan evler..
acımız büyük 57 kişi yaşamını yitirdi allahtan rahmet yakınlarına da sabır versin![]()
çok acı dunya 7-8 şiddetinde depremler görüyor da bişey olmuyor azami zararla atlatıyorlar bizde nerdeyse artcılarda can kaybı yaşanıyor. bu baslıkta gördüm kadir bey ve sitesini.aslında inanmak istemediğimiz için ciddiye almıyoruz herkes farkında kaçacak yerimiz yok. Allah ölenlere rahmet eylesin,kalanlara ise sabır.
I made a promise never to settle...
Japonya'daki 7.3lük depremde can kaybı yok, mal kaybı ise 2 tane su borusu çatlaması... Hayatlarımıza ne kadar değer veriliyor...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Depremde bu kadar ölü sayısının olmasının nedeni evlerinin yapı malzemesinin kerpiç olması ve deprem saatinin gece saatlerine denk gelmesi.İnsanların kerpiç evleri tercih etmesinin nedeni ise evin çabucak ısınması ve ısıyı tutması tabii ısınırken de maliyetinin az olması.Böyle orta ölçekli depremde bile bu kadar ölü sayısı varsa artık gerisini siz düşÃ¼nün... tabi bu arada zaten bu olay 3-5 gün sonra unutulacak zaten ölenler öldükleriyle kalacak çözüm için hiçbir adım atılmayacak..Vefat eden vatandaşlarımıza allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
Hatay'da deprem olduğunu bilmiyordum. Doğru ise 2'de2 bildi yine.. Ben kadir beyi takip etmeye devam edeceğim.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Sabah bu deprem haberini son dakika geçtiklerinde direkt aklıma bu adam geldi. Adam gerçekten iyi araştırmalar yapıyor sanırım. Bu kadar tesadüf olamazdı ancak neden bunu kitle iletişim araçlarıyla halka anons etmiyorlar anlayamıyorum. Bile bile ölümü bekliyoruz. Yıllardır İst ve İzmir'de de deprem bekleniyor ama gelin bakın bir çivi çakılmadı hala...
ölen insanları hemen hemen hepsi köyde yaşayanlar ve kerpiç evlerde oturanlar sanırım yanlıs hatırlamıyorsam bizi öldüren deprem değil yapılan yanlış inşaatlar ve bilinçsizlik başımıza gelmeden hatta başımıza geldikten sonra dahi bu konuda bişeyler yapmıyoruz malesef fakat burada en buyuk sorumluluk resmı makamlara dusuyor tabıkı bızde bilinçlenmeliyiz ama temel devlette bitiyor !!
ewt antakyalıyım ortaokulu atatürk te o zaman orta okuldu liseyide merkez 23 temmuzda okudum neden sordun sendemi antakyalısın ???
Allah rahmet eylesin bu arada adana dada 4 şiddetinde deprem olmuş
Adana'nın Aladağ İlçesi 4 büyüklüğünde depremle sallandı - Milliyet.com.tr
emre91
hatayda deprem olmadi sanirim hataydaki deprem adanadakini hissetmistir.. bu arada sincili lisede ankaraya gelmis olsam da entekye li sayilirim![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bak kal entekyeli sayılırım yok yoho bre sende entekyelisin işte yime bizi ciğerim
bende liseden sonra kıbrısa yerleştim şimdi geri döndüm gibi artık ama antakyada kalmaya niyetim yok bu kpss ile inşallah buyuk şehirlerden birine isatnbul hariç gitmek istiyorum hayırlısı !!!
Marmarada da deprem olmus.simdi okudum.
Peki.
Arkadaşlar Kadir Bey bugun sitesine ikinci bir depremin işaretini girdi. Daha önce örneği bulunmayan bir işaret olduğu için şiddeti konusunda bir yorum yapmamış.. ama Erzincan bölgesi dikkat diyor...!!! verilen süre yine 120 saat!!
ağalar bu adama dikkat ilk etapda bende tınlamadım ama adam cidden bu işe baş vermiş gönül vermiş
Wat
DOĞU VE GÜNEY DOĞU ANADOLU SON İŞARET HAKKARİ VE ÇEVRESİ VE HATAY-ÇEVRESİ SURİYE SINIRI İLK DEFA GÖRÜLEN BİR İŞARET YIKICI OLMASI KUVVETLİ
Son 36 Saat aman dikkat!
Kadir Bey Bugün itibari ile 5.5 - 6.0 şiddetinde bir deprem yaratacak hareketlenmenin sinyallerini aldığını belirtmiştir. Herkesin dikkatine...
DKOS.ORG Deprem Tahmin Projesi
. 20.10.2010 tarih itibariyle Türkiye'de yıkıcı bir deprem işareti görüldü. . 21.10.2010 tarihinde işaret devam ediyor. . ANADOLU LEVHASI SIKIŞTI VE SIKIŞTIRILDI. MERMER KIRIĞI ŞEKLİNDE OLAN ANADOLU LEVHASINDAKİ FAYLAR AFRİKA LEVHASININ İTELEMESİYLE GÜNEYDEN KUZEYE DOĞRU EMD (E-DALGA) OLUŞTURDU. YOĞUN PARTİKÜL ÇIKIŞI NEDENİYLE BULUTLARI VE YAĞIŞI MEYDANA GETİRDİ. PARTİKÜL ÇIKIŞIYLA BİRLİKTE BULUTLARIN VE YAĞIŞIN MEYDANA GELMESİ DEVAM EDİYOR. BİLGİSAYAR PROGRAMIMIZ ELAZIĞ DEPREM ÖNCESİ OLUŞAN EMD (E-DALGA) SONUCU PARTİKÜL ÇIKIŞINI ÖRNEK GÖSTERDİ. . OLACAK DEPREMİN ŞİDDETİNİ ML=min. 5.0 - max.6.0 OLARAK TESPİT ETTİ.
Hayırlısı olsun bakalım, ben bu akşam istanbuldan ankaraya gidiyorum, pazar gece doneceğim,, kısmet...uzun zamandır bakmıyordum tahminlere, hayırlısı olsun artık, deprem gerceği herzaman gundemimizde olan bir gercek, bugun yarın yada baska zaman karsımıza çıkacak, ama umarım en az zararla, can kaybı olmadan atlatırız....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks