Bu üstteki yazı şaşırttı biraz beni,
"yakuza" isimli arkadasın yazdığı paragrafı yazmak için tkp' li olmak gerekmez...Bu ülkede günü kurtarmanın derdinde olmayan , geleceği düşünen ve tek derdi din ve üniversiteye başörtülü girmek olmayan her insan bu sözleri yazabilir arkadaşlar.
Şuan devam eden ergenekon, balyoz ve diğer uzantılı operasyonların hepsi hükümet olarak görev yapan partinin geçmişteki kuyruk acılarından kaynaklanmaktadır. Kaldıki bunu kendi milletvekilleir bile açık açık dile getiriyor. Bunun neyini savunuyorsunuz.
Bu ülke için güzel bir şeyler yapıldığını savunan yada daha iyisini bulursanız buyrun getirin diyen arkadaşımıza sunu sormak istiyorum.
Şuasn hiç bir ama hiç bir partiyi savunmuyorum sadece bazı gerçekleri dile getirmek istiyorum.
1-Hangi hükümet döneminde dağdan inen terörist gülle karşılandı.
2-Hangi hükümet döneminde bölücü örgüt ve yandaşları böyle ödüllendirildi.
3-Hangi hükümet yüzsüzce, şehit ailelerine ve kendi vatandaşına terbiyesizce söylemlerde bulundu.
4-Hangi hükümet döneminde Anayasaya ve yargıya doğrudan bu şekilde bir müdahalede bulunuldu.
5-ülkede en güvendiğiniz kurumlar satıldı, en çok kar edecek olan kurumlar satıldı, satılmayada devam ediyor. Bir kısmıda satılma sürecine girdi( ETİBOR, TÜRKTELEKOM, TÜPRAŞ) ve diğerleri...
*Türk Telekom, Arap'ın.
*Telsim İngiliz'in.
*Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
*İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
*Araç muayene işi Alman'ın.
*Başak Sigorta Fransız'ın.
*Adabank Kuveytli'nin.
*İETT Garajı Dubaili'nin.
*Avea Lübnanlı'nın.
*Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
*Ermeni...)
*Rakı , Amerikalı'nın.
*Finansbank Yunanlı'nın...
*Oyakbank Hollandalı'nın.
*Denizbank Belçikalı'nın.
*Türkiye Finans Kuveytli'nin.
*TEB Fransız'ın.
*Cbank İsrailli'nin.
*MNG Bank Lübnanlı'nın.
*Alternatif Bank Yunanlı'nın.
*Dışbank Hollandalı'nın.
*Şekerbank Kazak'ın.