mrb oncelıkle tebrık edrım bı ıkı sorum olcak 1.cisi daha once vize almısmıydın 2.cisi aldıgın iş referansının ıcerıgı nasıldı cevaplrsan sevınırım
mrb oncelıkle tebrık edrım bı ıkı sorum olcak 1.cisi daha once vize almısmıydın 2.cisi aldıgın iş referansının ıcerıgı nasıldı cevaplrsan sevınırım
teşekkür ederimdaha önce vize almamıştım ki stresimin nedenlerinden biride buydu.iş referansı demek ne kadar doğru bilmiyorum ama benımkısı baya iş sözleşmesiydi.içerik olarak maaştan tut sosyal olanaklara kadar hersey vardı.yani zaten o kalıptır firmalarda.sadece bılgılerını yazarlar oraya.onun harıcınde birde konsolosluga yazı yazmışlardı.şu şu tarihlerde staj yapmıştır.gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı şu tarihte kurumumuzda sigortalı olarak işe başlayacaktır diye.
ya ben gecen sene almıstım vızeyıde ama ınsan tırsıyo yınede maılımı versem sana zahmet ıs sozlesmesının kopyasını verebılırmısn bnm referans alcagım yer bana sen ınglızcesını getır dolduralım dedı xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
Konu Fiorex tarafından (15-02-2008 Saat 01:32 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks